www.alapkozpont.hu »

Hallgatói értékelések


A további félévek értékeléseinek megtekintéséhez, kérjük válasszon!

Válogatás a 2017. 2. félév hallgatói értékeléseiből:

VIZUÁLIS JÁTÉKOK, KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS A GYAKORLATBAN

Alapítási engedély szám: 27282/75/2016
Hivatalos akkreditált címe: Vizuális játékok, képességfejlesztés és tehetséggondozás a gyakorlatban (Ötletgyűjtemény készítés – Alkotó pedagógia)
Város: Budapest
Kezdő időpont: 2017. novembertől


Rengeteget tanultam és tapasztaltam, számomra nagyon sok új technika és munkafogás birtokába kerülhettem.

Derűs hangulat, kiváló előadó, alkotói légkör, családias hangulat, érdekes technikák, megfelelő, minőségi eszközök. Minden alkalommal úgy éreztem „hazajövök”

A felhasznált eszközök jó részét ismertem, de a felhasznált technikákkal más utakat nyitott meg számomra.. Várakozáson felüli élményt adott! Rengeteg inspirációt, önbizalom növekedést, sok új, érdekes technikát, visszahozta az elfeledett alkotási kedvet, papír iránti szeretetett.

Számomra hihetetlen sok ötletet, technikát adott, a munkám során jól tudom alkalmazni. Rendkívül tapasztalt, felkészült oktató segítette a munkánkat. Sok ötletet és módszertani segítséget is nyújtott. Nagyon tetszettek az ötletei.

Ide csak mosolyogva lehetett jönni! :-)

Fantasztikus volt!!! A tanár rendkívül nagy tudással rendelkezik. Nagyon kevés ilyen szakmába vágó továbbképzést lehet találni a kínálatban. Örültem, hogy a várton túl sokkal de sokkal többet adott ez a továbbképzés. Jó szívvel fogom ajánlani kollégáimnak is a jövőben.

A tanfolyam minden alkalom eszközökkel szemléltető anyagokkal bőven felszerelt volt. Mindig szívesen jöttemZENE SZERETETÉRE NEVELÉS, ZENEI TEHETSÉGGONDOZÁS

Alapítási engedély szám: 27282/74/2016
Hivatalos akkreditált címe: A zene szeretetére nevelés, képességfejlesztő játékok és az élményszerű zenehallgatás (Tehetséggondozás a gyakorlatban – Alkotó pedagógia)
Város: Budapest
Kezdő időpont: 2017. novembertől


Átgondolt jól felépített, értelemet és érzelmet mozgató volt. A közvetlen kapcsolat a felszabadult légkör segítette a tanulást, érzelmi bevonódást.

Sok hasznos gyakorlati ötletet kaptunk, érthető, közvetlen stílusban, változatos, jól követhető módon. A továbbképzés hangulatánál jobbat kívánni sem lehet. Nagyon kedves fogadtatás, végig derűs, szeretetteljes légkör.

Az oktató felkészültségén látszik a hatalmas szakmai tudás és a sokéves tapasztalat. Külön köszönöm, hogy még gyakorló oktató tartja az oktatást, aki a mai gyerekekkel foglakozik

Jól hasznosítható eszközök! Még jobban használható gondolatok! Nagy öröm volt számomra, hogy bár már nem vagyok fiatal – rengeteg új ötletet, új játékot, sőt új szemléletet kaptam az itt megismertek alapján.

Mindennapi munkámban – nagycsoportos óvodások – színessé tudtam tenni a tevékenységeket, a zeneoviban, pedig aktívvá, kreatívvá a gyerekeket.

Jól szervezett, jó hangulatú, sok új ismeretet és ötletet adó továbbképzés volt.VIZUÁLIS JÁTÉKOK, KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS A GYAKORLATBAN

Alapítási engedély szám: 27282/75/2016
Hivatalos akkreditált címe: Vizuális játékok, képességfejlesztés és tehetséggondozás a gyakorlatban (Ötletgyűjtemény készítés – Alkotó pedagógia)
Város: Budapest
Kezdő időpont: 2017. novembertől


Új ötleteket adott, ami az én gyermekcsoportomban is felhasználható. Kreativitásra késztet. Az oktatónk közvetlen, nagy tudással és fantáziával rendelkezik. A hangulat családias volt. Teljes mértékben feltudom használni. Praktikus jó ötleteket adott.

Az oktató felkészültségével maximálisan meg voltam elégedve, nem csak felkészült volt, de a a szakma iránti szeretet is áthatotta a személyiségét.

Örülök, hogy része lehettem ennek a XXI. Századi, korszerű, modern technikákat megismertetett tanfolyamnak

Olyan technikákat ismerhettünk meg, amelyek költséghatékonyabb megoldásokkal is kivitelezhetők egy átlagos ellátottságú általános iskolában.

Nagyon szervezett volt a tanfolyam. Az oktató rendkívül segítőkész, alapos és felkészült volt. Az eszközök bőségesek és minőségiek voltak.

Csak újakat ismerhettem meg, számomra minden technika eddig ismeretlen volt, nagyon örülök, hogy jelentkeztem erre a tanfolyamra!

Fantasztikus volt a tanfolyam, teljesen ki tudtam kapcsolni a külvilágot az alkotások közben és alatt. Nagyon jól éreztem magam, mert csak újdonságokkal találkoztamAz ALAP Pedagógiai Központ
fenntartója a SZORT Bt.

OM Azonosító
FMK/OM -00600-2009


Mobil: +3630-624-72-73


Ugrás a lap tetejére ...