ZENE SZERETETÉRE NEVELÉS, ZENEI TEHETSÉGGONDOZÁS című képzésünk hallgatói értékelése


ZENE SZERETETÉRE NEVELÉS, ZENEI TEHETSÉGGONDOZÁS

ZENE SZERETETÉRE NEVELÉS, ZENEI TEHETSÉGGONDOZÁS

Alapítási engedély szám: 27282/74/2016

Hallgatóink minden képzés végén anonim értékelő űrlapot töltenek ki, amelyben számokkal és szövegesen jellemzik, értékelik továbbképzéseinket. A lenti értékelések a teljesség igénye nélkül, de szerkesztetlenül kerültek weboldalunkra. Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárultak képzéseink fejlesztéséhez és sikeréhez.


Jelenleg az alábbi városokban indul:

Budapest, 2018. december 7-8-tól
(péntek-szombati napokon)
a NYUGATI PÁLYAUDVARNÁL


Budapest, 2018. június 18-tól
(Nyári Egyetem)
a NYUGATI PÁLYAUDVARNÁL


A képzés értékelései

Az értékeléseknél a jelenlegi, és a korábbi más akkreditációs számmal rendelkező, de hasonló megnevezésű, és tematikájú továbbképzéseink értékeléseit is megjelenítjük!

Budapest - 2017. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Minden nagyon szuper volt. Rendkívül magas színvonalú tartalmilag, valamint szervezésben is. Egy –egy témát több oldalról megközelítve, sokrétűen, változatos tevékenységformában dolgoztunk fel. Nagyon hatékonynak tartom. Alig várom, hogy kipróbálhassam a megismert játékokat! A kollégáimnak is ajánlom!

Hasznos elvégezni a tanfolyamot, mert élményszerűbbé tehetjük vele a zenetanítást.

Eddig nem ismert módszereket, eszközöket ismerhettem meg az óvodai ének-zenei nevelésben. A játékosság jelentősége ilyen nagy hangsúlyt eddig nem kapott.

Hasznos volt, sok újdonságról kaptam információt. A kapott írásos anyag, zenei anyag nagyon jó ötlet, így nem felejtődik az itt tanult sok jó dolog.

Nagyon sokat tanultam, örülök, hogy itt lehettem. Legalább 10 évre elegendő ötletet kaptam. Olyan gyakorlati anyag hangzott el, amit még eddig nem hallottam. Ajánlani tudom mindenkinek.

Oldott hangulat, rengeteg hasznos információ, észrevétlenül múló idő, lelkes előadó és szinte befogadhatatlanul sok játék, ötlet.

Jól felépített, változatos módszerekkel, kivitelezett. Nagyon tetszett, hogy nem lehetett eltérni a témáktól, az előadó nagyon határozott, de kedves ránk figyelő volt.

Nagyon hasznos volt. Sok ismeretet adott. Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a tanfolyamon, kiváló döntés volt jelentkezni. Szívesen ajánlom másoknak is.

Kiválóan alkalmazható az itt tanult játékok mindegyike. Sokrétű, változatos, érdekes, játékos, gyerekek imádni fogják!

Csak jókat tudok írni. Nagyon sok jó ötlet, jó játék, és új zenei ötlet hangzott el. A tanfolyam. A hangulat kiváló, a szék kényelmes, jegyzetelni jól lehetett. Nagyon sok hasznos, anyagot kaptam a munkámhoz.


Miskolc - 2017. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Nagyon alapos, magas színvonalú, a jövőben tökéletesen használható információkkal gazdagodtam ezen a tanfolyamon.

Az énekórát sokszor színesebbé tudom majd tenni ezekkel a gyakorlati dolgokkal.

Érdekes volt egy újfajta, játékos, gyermekközpontú tanítás szemlélet módját tükrözte, melyet a gyereke is élveznek. Jómagam is élvezetem, s biztos, hogy nagyon sok ötletet alkalmazni is fogok.

Nagyon átgondolt – alapos minden apró kis zenei tevékenységet körültekintően megterveztek. Nagyon leleményesek és előremutatóak a segédanyagok.

Már közben is – következő tanóráimon elkezdtem használni - nagy sikerrel az elméleti és segédanyagokat.

Nagyon komplex és az engem érintő témaköröket mélységében felölető tanfolyamon vettem részt. Hasznosnak és rendkívül sok segítséget adó tanfolyamnak tartom.

Teljesen elkalauzolt a zene világában. Élvezem minden percét és az oktató mindig nagyon jól utalt rá, hogy mi az amit az óvodában és iskolában, zeneiskolában lehet jobban hasznosítani.

Hasznos, tanulságos, több korcsportban hasznosítható tudást szereztünk a zenéről.


Budapest - 2016. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Jó hangulatú volt az összes nap, szívesen jöttem. Rendkívül tetszett, hogy nem csupán, fejtágítás volt, hanem rengeteg gyakorlat, talán még a főiskolába sem volt ennyi! Szuper ötletekkel.

Sok ötletet kaptam, remélem a munkám során lesz időm beletenni, alkalmazni. Örülök és köszönöm, hogy itt lehettem. :-)

Jól szervezett, tartalmas sok újat átadó tanfolyam volt. A helyszín nagyon jól megközelíthető. Interaktív volt. Információban gazdag. Sok új ismerettel gazdagodtam. Színes volt, lekötötte a figyelmemet.

Remek hangulatban, családias légkörben zajlott. Tapasztalatokat, ötleteket cseréltünk. Előadás és az előadó felkészült, remek volt. Nagyon sok mindent lehet hasznosítani a hallottakból.

Régóta szerettem volna már erre a továbbképzésre járni, végre sikerült és nem csalódtam benne.


Budapest - 2016. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Magával ragadó volt az előadó minden mozdulatából, beszédéből, tevékenységéből áradt a zene szeretete. A tanfolyam címe is ez volt. Hiteles volt az előadó.

Magas színvonalú, kreativitásra ösztönző, inspiráló, interaktív előadásokat hallottam a tanfolyamon.

Nagyon sok új ötletet kaptam, és pozitív merősítést is adott eddigi munkámmal kapcsolatban.

Az oktató maximálisan felkészült volt, változatosan mutatta be a szervezett anyagot, az érdeklődést mindvégig fenntartotta karizmatikus egyéniségével.

Sok felhasználható ötletet kaptam, érdekes színes sokoldalú, elgondolkodtatható, sok ismeretek felelevenítő volt a tanfolyam.

Ötletes, színes, jól szervezett. Nem unalmas, gyakorlatias.

Élményszerű volt, jó hangulatban telt. Olyan ismeretanyagot kaptam, amit érthetően továbbítani tudok kolléganőimnek.


Budapest - 2015. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Örülök, hogy mások zenei játékaival is megismerkedhetem. Sokrétű és jó hangulatú továbbképzés volt.

Professzionális előadót ismerhettem meg, aki vázlat nélkül folyékonyan, gördülékenyen és rendkívül érdekesen adott elő.

Számomra újszerűek voltak az ismeretek, nagyon elégedett vagyok, többet is kaptam mint amit vártam.

Először vettem részt az ALAP Pedagógia Központ tanfolyamán., örülök, hogy rátaláltam. Remélem a jövőben is részt tudok venni, további továbbképzéseken.

Zeneileg szinte minden ismerős volt, de a módszertani részben sok újdonság volt. Voltak elemek, amiket eddig nem úgy használtam és most jobb praktikusabb, ésszerűbb ötletet kaptam rá.


Győr - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Érdekes, követhető, naprakész. Sok hasznos ismeretek szereztünk, mind elméleti mind gyakorlati téren.

Rendkívül sok plusztudásra tettem szert, mely tovább munkám során hasznosítani tudok!

Nagyon sok új élményt és ötletet adott, inspirált, lelkesített, nagyon jól tudom hasznosítani a munkám során. Sokkal nagyobb figyelmet fogok ezután szentelni ennek a területnek.

Számomra nagyon hasznos volt, élményszerű, tényleg a zene (értékes) szeretetéről, közvetítéséről, jó megértéséről szólt.

Gabriella személyisége magával ragadó. Kedves, közvetlen, barátságos. A hangulat ennek megfelelően (pozitív) nagyon kellemes volt.

Nagy alapossággal, tapasztalattal, és lényeget hangsúlyozva mindenki számára közérthetően kaptuk az információt. Nagyon tetszet, mert aktív részesei is voltunk, közvetlen, jó hangulatban telt.

A programban meghirdetett témák mind megvalósultak a továbbképzésen. Sok hasznos, a munkámban beépíthető anyagot kaptam. Megerősített abban, hogy az óvodában eddig is szükség volt az élményszerű zenehallgatásra, és az óvónő zenei felkészülésére.


Budapest - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

E tanfolyam nélkül, mind tudásban, mind lelkiekben sokkal kevesebb lennék. Köszönöm!

Rendkívül sokoldalú, kreatív, gondolkodtató, motiváló és mennyiségileg, minőségileg egyaránt fantasztikus ismeretanyagot kaptunk.

Óvoda ill. kisiskolás csoportoknak foglalkozást tartó pedagógusoknak kiváló. Számomra évekre szóló ötleteket adott. Ezáltal egyfajta lendületet is kaptam az új tanévkezdéshez.

A tanfolyam felépítse, témája átgondolt, logikus egymásra épülő, érdekes és élvezetes volt. A csatolt anyagok segítettek a figyelem fenntartásában, és nagyon motiváltak.

Nagyon sok és jó játékot és szakmai tanácsokat sajátítottam el. Óvónőkét, mutatott újat, főleg a zenehallgatás terén, a társasjátékok sokszínűsége elvarázsolt. Jó játékötleteket adott.

Színes, érdekes, tanításba beépíthető ötletekkel, módszerekkel gazdagított. Élményszerű volt: változatos, hangulatos, vidám, közvetlen ….

Rendkívül hasznosnak tartom az itt tanultakat, minden perce élmény volt.


Érd - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Nagyon érdekes és színvonalas volt az oktatás. Rendkívül érdekes, színes anyagot kaptam. Nagyon köszönöm!

Az ismeretek átadása, megközelítése nagyon élvezetes volt, az előadó lelkesedése, hozzáállása nagyon pozitív.

Nagyon jó hangulatban telt a továbbképzés, az előadó személyisége magával ragadó. Tartalmas, sokoldalú, minden lehetőségre kiterjedő. Rengeteg zenei játékot ismertünk meg, nagyon sok új ismeretet adott.

Nagyon örülök, hogy eljöttem, mert nagyon sok gyakorlatias ötlettel gazdagodtam.

Jó hangulatú, tartalmas továbbképzés volt. Minden alkalommal örömmel jöttem


Békés - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Érdekes, színes tanfolyam, különösen a zenehallgatási részek tetszettek, illetve amikor a zenei nevelés érzelmi oldaláról sikerült eszmét cserélnünk.

Hangszeres tanárként rengeteg új, változatos, számomra eddig nem ismert módszert, eszközt ismerhettem meg!

Átfogó, sokrétű, gyermekközpontú, kedves, szisztematikusan felépített, változatos, érdekes, színes, :-) !

Nagyon sok érdekes információt, élményt, megerősítést kaptam. Óvónőként foglalkozásokon hasznosítható játékokért, ötletekért jöttem, de ennél sokkal többet kaptam!

Én nagyon sok újdonságot hallottam, rengeteget tanultam, amit majd megpróbálok a saját területemen alkalmazni! Nagyon köszönöm!

Szuper volt! Rengeteget tanultam! Színes, sokoldalú, ötletgazdag, motivációs és rendkívül élményszerű volt. Hálás köszönet érte!

Érdekes. Sok új információt, módszert hallottam. Pörgős, változatos. Jól éreztem magam.


Budapest - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Már az első napon úgy mentem haza, hogy pár óra alatt több gyakorlati ötletet kaptam, mint a főiskolai 3 év alatt.

Nagyon vidám, jó hangulatú volt. Sajnálom, hogy ilyen formában (ezzel a csapattal) nem találkozunk többet. Rengeteg ötletet, eszközt kaptam, lelkesítő szavakat, lelkesedést a jövőre nézve.

Az oktatóról: egyszerűen nem lehet szavakba önteni, egy igazi jelenség, egyéniség. Sugárzik (pozitív, vidám, segítőkész, közvetlen …)

Én magam is megszerettem az éneket, és mától biztosan fogok több komolyzenét hallgatni az óvodában.

Mindenképpen, minden téren hasznosítható és a gyakorlatban könnyen alkalmazható ismereteket kaptam. Már a tanfolyam ideje alatt is kipróbáltam néhány ötletet, amelyeket igen jól fogadtak a gyerekek.


Debrecen - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Nagyon sok, számomra a gyakorlati munkámban jól hasznosítható ismeretet, és sok alkalmazható játékot ismertem meg.

Nagyon hasznos, rengeteg használható ötletet kaptam, s elindított egy egészen másfajta szemléletmódot és tevékenység sorozatot. Köszönöm!

Ez tipikusan az a fajta továbbképzés, amit, míg el nem végez, vagy bele nem kostól, addig nem tudja mit hagyott ki eddig a mindennapi munkájából. Hasznos és eredményes.

Mivel hangszeres tanár vagyok, a táblás játékok megismerése új volt, a zenehallgatási anyag felépítése is újdonsággal szolgált.

Nagyon jól alkalmazható fejlesztő lehetőségeket ismerhettünk meg, melyek egyaránt beépíthetünk az iskolai-, óvodai-, ének-órai tananyagba.

Jól felépített tanmenet. Több oldalról is áttekinthetővé tette az eddigi módszertani ismereteimet. Sok új, kreatív ötlettel lettem gazdagabb.

Nagyon elégedett vagyok, örülök, hogy itt voltam. A tanfolyamon hallottak jól beépíthetők a munkámba. Sok új ismeretet, hasznos ötletet szerezhettem.


Miskolc - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Jó hangulatú, kellemes légkör. Az oktató szakmailag nagyon felkészült, közvetlen.

Sok új ismerettel gazdagodtam, pozitívan feltöltődtem. Segítséget nyújtott abban, hogy a munkámat még színvonalasabban tudjam végezni.

Nagyon sok játékot készítettünk, amit a munkám során jól tudok hasznosítani.

Nagyon érdekesek és újszerűek voltak a továbbképzésen megismert játékok.

A legnagyobb értéke a tanfolyamnak, a sok gyakorlat, ötlet mely beépíthető és hasznosítható a mindennapok során.

Számomra sok újat és érdekességet adott. Nyitottabbá váltam a komolyzene iránt, sok tapasztalatot szereztem gyakorlati munkámhoz.

Az egész továbbképzés nagyon sok újdonságot, praktikusságot tartalmazott, sok új ötletet kaptunk.

Néhány éve, az ALAP P. K. továbbképzésén már részt vettem – az ott elsajátított dolgokat máig hasznosítom, tehát szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a mostanit is fogom!

Feltöltődtem, és gazdagabb lettem rengeteg jó ötlettel!

Rengeteg ötletet és élményt kaptam. Az oktató nagyon felkészült, kreatív, vicces és közvetlen volt.


Budapest - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

A tanfolyam nagyon élvezetes volt és intenzív. Sok új játékról hallottam és jó volt kipróbálni is őket. Újra gyereke lehettünk mi is egy kis időre.

Nagyon sok új, könnyen játszható és szinte minden korosztálynak szóló játékötletet kaptam.

Érdekes, élményszerű, elgondolkodtató.

Jól beépíthetők a tanultak és az elkészített játékok a foglalkozásokba.

A szakmánkhoz fontos és megfelelő segítséget nyújtott. Teljes mértékben hasznosíthatóak a tanult módszerek.

Sok ötlettel lettem gazdagabb. Bár rugalmas ember vagyok, de a tanfolyamon kiderült nem elég kreatív. Ezen még dolgoznom kell. A tanfolyam nagyon jó volt, érdekes, mozgalmas.

Sok gyakorlati ötletet, tanácsot kaptunk.

Kellemes volt, jó volt ide járni, folyamatosan fenntartották az érdeklődésemet.

Jól szervezett, profi előadásokat hallottunk, láttunk. Az oktató remekül felkészült, személye megnyerő volt.


Gyöngyös - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Nagyon sajnálom, hogy vége lett a tanfolyamnak. Már az első alkalom után is rengeteg új játékot próbáltam ki a gyerekekkel, és azóta is folyamatosan viszem be a jobbnál jobb képességfejlesztő játékokat. A gyerekek vidám arca, lelkesítő hangulata igazolja a tanfolyam hasznosságát.

Pontosan azt kaptam, amire számítottam, rengeteg ötletet a további pályafutásomhoz, amivel gazdagíthatom a gyerekek életét.

Változatos témákat beszéltünk át, valamennyi terület szervesen kapcsolódik az aktív zenepedagógiához. Az elmélet mellett gyakorlati tudást is szereztünk, mely nekünk is élmény volt. Ezt visszük tovább a ránk bízott gyerekek tanításában.

A zenei ismeretek újszerű formában való tanításához kaptam, ötleteket, segédanyagokat. Mindenképpen gazdagodtam a kreativitásban és új alapokra helyeződött a zene tanításhoz való viszonyom, elképzelésem.


Nagykanizsa - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Kellemes, oldott légkör, felkészült, rugalmas oktató.

Az előzőleg hirdetettnek megfelelően, több korosztály számára adott tartalmas, újszerű foglalkozás ötletet.

Számomra minden egyes érintett terület az újdonság erejével hatott. Sokszínűbben látom a zenei oktatást, kreatívabban állítom össze óráimat.

A mindennapi tanítási órákon már kipróbáltam egy-egy játékot, feladatot és sikerélményt további gyakorlatok bevezetésére ösztönöz.

Eleinte úgy éreztem, hogy nekem kissé nehéz és csak kis mértékben tudom majd a munkámban felhasználni. De kiteljesedett, nagyon élveztem, és rengeteg ötlettel, megváltozott látásmóddal, gondolkodásmóddal térhettem haza. Lelkesen próbáltam ki a gyerekekkel.


Kecskemét - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Nagyon kreatív és jó hangulatú képzés volt Szívesen töltöttem az időmet és mindig vártam a továbbképzés napjait.

Ami legjobban tetszett, hogy gyakorlat volt az egész. Azonnal használható ötleteket, játékokat kaptunk, amiket tovább tudunk gondolni. Végre egy tanfolyam, ahol a tanultakat használni tudjuk!

Már a csoportomban is be is vezettem sok mindent, nagyon jó , hogy végre kicsit megújulhattam. Élmény dús, pozitív hatása volt végig. Nagyon sokat tanultunk, játszottunk.

Nem gondoltam volna, hogy ennyi gyakorlati útmutatót ad. Nagyon jól átgondolt volt minden alkalom. Nagyon sok anyagot kaptunk (fénymásolatok) az elkészült játékokat megbeszéltük.


Budapest - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Mivel már voltam ALAP-os képzésen, tudtam, hogy mire számíthatok: de sok-sok zenével kapcsolatos játékkal gazdagodtam. Másképp gondolkodom az óvodai zenei neveléssel kapcsolatban a képzés befejezése óta.

Jó hangulatú, minden részletre kiterjedő, rengeteg ismeretet adó képzés volt. Érdekes volt látni, hogy ugyanaz a játék játszható óvodás kórtól egészen a felső tagozatig.

Biztos, hogy a munkámban hasznosítani fogjuk. Volt amit már kipróbáltunk és úgy láttuk, hogy a gyerekek élvezik.

Újszerű, gyakorlatorientált, a tanári gyakorlatban könnyen alkalmazható témákat és módszertant ismertetett a tanfolyam.


Nyíregyháza - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Nagyon sok ötletet kaptunk és sok mindenben meg is erősített. Sok információt, módszert ötletet tartalmazott, módszertani segítséget nyújtott, új lehetőségekre hívta fel a figyelmemet, közelebb vitt a zenéhez. Színes, kreatív. A tanult zenei játékok beépíthetők az óvodáskorú gyerekek szabadidős és tanulási tevékenységeibe. Hiánypótlónak tartom. Azért mert e témában kevés a jó anyag, ötlet, képességfejlesztő játékok.

Rengeteg új és hasznos ötletet kaptam. Nagyon jól esett látni, hogy nemcsak a hagyományos megszokott eszközök vannak. Nagyon tetszett a tanfolyam üde és friss hangulata.

A zenehallgatással kapcsolatos ötletek voltak a legújszerűbbek, és a zenei képességfejlesztő saját készítésű eszközök. Nagyon érdekes, változatos tanfolyam volt.


Veszprém - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Sok minden újat tanultam, pl. a gyerekek érdeklődésének felkeltésével kapcsolatban.

Az oktató remekül alakította ki a hangulatot. Empatikusan alkalmazkodott! Tetszett, hogy kíváncsi másokra is. Kiváló pedagógus!

Nem is a megszerzett ismeretek voltak újak, hanem azok nagyon átgondolt rendszeressége.

Mindennapokban hasznosítható, gyakorlati ismeretekre tettem szert. A tanfolyam témája hiánypótló. Zseniális volt. Remek előadások. Összeszedett, átgondolt.

Csupa hasznos dolgot tanultam. Az óvodások és kisiskolás korosztály számára nagyon hasznos, rengeteg új információhoz jutottam.


Tatabánya - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Végre tudom, mit kezdjek a zenehallgatás tananyaggal, a ritmusfejlesztéssel. Sok – sok játék, ötlet. Szuper!

Olyan gyakorlatokat, segédanyagokat kaptunk, amit (végre) minden énekórán használni tudok. Sok új módszert ismertem meg, amellyel színesíthető nem csak az ének, de más tanórák is.

Segített a módszertani megújulásban, kedvet hozott a jövőbeni énekórák tartására.

Kiváló szakembertől tanulhattunk nagyszerű dolgokat. Eddig is öröm volt számomra a zenélés, de az általa nyújtott zeneszeretet ezt megsokszorozta.

Nagyon jó volt a szervezés, tartalmas sokszínű gyakorlati anyaghoz juthattunk.

Ilyen gyakorlati jellegű tanfolyamra lenne szükség, ahol foglalkoztatnak, gondolkodtatnak bennünket és ilyen előadókra. Aki a gyakorlati tapasztalataikat meg tudják és meg akarják osztani velünk.


Debrecen - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Nagyon sok új jó gondolatot kaptam a tanfolyam folyamán. Saját kreativitásom is sokat fejlődött. Már vártam, a következő alkalmat, hogy milyen új játékokat, információkat hallok. Szuper volt! Nagyon köszönjük!

A gyakorlati megvalósításra építő, gazdag eszköz-tevékenység tárral, újszerű ötletekkel. Abszolút gyermek centrikus, a zenei tevékenységek megszerettetésére épül!

Az előadó rendkívül felkészült. Előadása érthető, világos. Az anyag rendkívül jól hasznosítható. Ritka az ilyen jó tanfolyam.

Hasznos, kreativitásra serkentő volt a képzés. Jó hangulat, elfogadó légkör. Újszerű gondolkodás, rugalmasság.


Budapest - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Sok mindent fel tudtam használni tanórákon feldobva a hangulatot. Színesebben könnyebben lehetett új dolgokat megtanítani.

Nagyon sok érdekes és használható dolgot hallottam, jó volt az előadó, jó volt a hangulat.

Nagyon sok mindent lehet használni a hallottakból a gyakorlatban. Főleg a játékok tetszettek.

Sok hasznos és használható dolgot tanultunk meg. Jó hangulatban sok újdonságot tanultunk, sok-sok humorral fűszerezve.

Izgalmas, játékok, ötletek, gyakorlati tapasztalatokra építve.

Nagyon jól használható, tovább gondolkodtató ötleteket kaptam, tetszett, hogy minden játékot kipróbáltunk. Régen vettem részt ennyire hasznos, új ismereteket adó továbbképzésen. Nagyon köszönöm!


Miskolc - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7313/2012

Teljesen újszerű ismeretekkel és módszerekkel lettem gazdagabb.

A tanfolyam jó hangulatú volt. Az oktató közvetlen stílusa lehetővé tette a megfelelő kontaktust. Segítőkészsége által bátran felvállalhattuk az esetleges hiányosságainkat is.

Szívesen jártam a tanfolyamra a gyakorlatban hasznosítható sok ötletet kaptam. Az oktató jól felkészült volt, a tanfolyamot jó ritmusban, dinamikusan vezette.

Tartalmas változatos az érdeklődést sikerült mindig fenntartani. Ötlettel teli és nagyon jó hangulatú.

A megközelítése, a szemléletmódja a korábban tanultakhoz képest sokkal kreatívabb, sokkal gyerek közelibb.

Ügyesen átgondolt továbbképzés az elmélet és a gyakorlat arányát megfelelőnek érzem.

Az ALAP Pedagógiai Központ
fenntartója a SZORT Bt.

OM Azonosító
FMK/OM -00600-2009


Mobil: +3630-624-72-73


Ugrás a lap tetejére ...