www.alapkozpont.hu »

Hallgatói értékelések


A további félévek értékeléseinek megtekintéséhez, kérjük válasszon!

Válogatás a 2018. 2. félév hallgatói értékeléseiből:

VIZUÁLIS JÁTÉKOK, KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS A GYAKORLATBAN

Alapítási engedély szám: 27282/75/2016
Hivatalos akkreditált címe: Vizuális játékok, képességfejlesztés és tehetséggondozás a gyakorlatban (Ötletgyűjtemény készítés – Alkotó pedagógia)
Város: Budapest
Kezdő időpont: 2018. novembertől


A tanfolyam nagyon jó, megközelíthető helyen van. Az oktatók kedvesek, türelmesek, tele vannak ötlettel, kreativitással. Minden technikát lehet gyerekek között alkalmazni, differenciált feladatokat is kaptunk korcsoportra bontva.

Az adminisztráció pontos, precíz. A téma érdekes, aktuális, nagyon fontos hiányeleme az oktatásnak.

A képzés során több olyan technikával találkoztam, melyek teljesen újak voltak számomra. Ezeket a technikákat a következő héten beépítettem a munkámba és nagy sikert arattam a gyerekcsoportomban is.

Nagyon örülök, hogy az oktatók ismerik a gyakorlatot is! Gyakorló pedagógusok, akik ismerik a gyerekcsoportok, óvodák-iskolák lehetőségeit és ehhez igazítják munkájukat.

A tanfolyam maradandó élményt, igazi feltöltődést nyújtott szellemileg és lelkileg egyaránt. Maximálisan profi szervezés, a legjobb minőségű eszközök, felkészült előadók jellemezték.

Jól felkészültek, elhivatottak, munkájukat szívvel-lélekkel végzik.

Nagyon hasznosnak találom. Már az első alkalommal megismert technikákat, elkészített játékokat felhasználtam a munkám során. Bárkinek szívesen ajánlom.

Minden új technikákat tudok a gyerekekkel alkalmazni s ez által, számunkra is egy új élményt nyújtottak.ZENE SZERETETÉRE NEVELÉS, ZENEI TEHETSÉGGONDOZÁS

Alapítási engedély szám: 27282/74/2016
Hivatalos akkreditált címe: A zene szeretetére nevelés, képességfejlesztő játékok és az élményszerű zenehallgatás (Tehetséggondozás a gyakorlatban – Alkotó pedagógia)
Város: Budapest
Kezdő időpont: 2018. decembertől


Pályafutásom legjobb képzése volt ez. Új ötletek, gyakorlati tanácsok, remek eszközök, amiket itt elkészítettünk. Összeállt egy remek zenei anyagom. Hálás köszönet.

Felkészült oktató, és sok új információ! Komoly tudás mellett a kedvességből is magas fokon az oktatók.

Öröm volt egymástól és az előadótól tanulni. Ötleteket, gondolatokat megosztani egymással. Vidám légkör, tanulni vágyás jellemezte a tanfolyamot. Gazdag ismeretanyag, ötlettár birtokosa lehettünk a részvétellel.

Tanítási módszereimbe beilleszthető elemeket találtam, tanultam.

Az oktatók nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. Rendkívüli zenei képzettséggel rendelkeztek, tele voltak ötletekkel. Módszertanilag sokat tanultam tőlük.

Az oktatók szívvel-lélekkel és odaadással végzik a munkájukat. Nagyon felkészült, segítőkész, odafigyelő emberek, szakemberek. Tartalmas változatos tevékenységeket szerveztek

Örömmel vettem részt a tanfolyamon. Színes, élményadó volt minden nap.MATEMATIKAI ÉS LOGIKAI JÁTÉKOK

Alapítási engedély szám: 27282/76/2016
Hivatalos akkreditált címe: Képességfejlesztő játékok elemzése és játékgyűjtemény készítése (Tevékenység és személyiségfejlődés, tehetséggondozás a gyakorlatban – Alkotó pedagógia)
Város: Budapest
Kezdő időpont: 2018. novembertől


Nagyon jól beilleszthetők az óvodai matematikai játékok területén az itt elkészített eszközök. Szépek esztétikusak ötletesek, jól használhatók, jól átgondoltak.

Ami a legfontosabb, hogy gyakorlatias, használható tudást kaptam. Nyugodt, kellemes, inspiráló környezet, rengeteg színes, gyönyörű anyag és eszköz.

Kiváló a felkészültsége minden oktatónak. Sokat beszélgettünk, kérdéseinkre mindig kaptunk válaszokat. Segítséget kaptunk a további munkánkhoz.

Jól beépíthető az óvodai életbe, sőt ajánlani fogom fejlesztő-pedagógusunknak is az óvodában.

Több olyan fejlesztőjátékot ismertem meg, amely munkám során kiválóan hasznosítható. Kiváló előadók, nagyszerű szervezettség. Nem véletlenül ez a második tanfolyamom itt.

Az oktató nem csak a matematika területén, de számos kapcsolódó területen is nagyon felkészült, precíz, pontos.

Nagyon eredményes. Minden itt tanult dolgot, elkészített játékot, hasznosítani tudok az óvónői munkám során.

Az oktató szakmailag felkészült, széles látókörű, kedves. Sokat lehetett tőle tanulni.KÖRNYEZETÜNK KOMPLEX MEGISMERÉSE JÁTÉKOKKAL

Alapítási engedély szám: 27282/76/2016
Hivatalos akkreditált címe: Képességfejlesztő játékok elemzése és játékgyűjtemény készítése (Tevékenység és személyiségfejlődés, tehetséggondozás a gyakorlatban – Alkotó pedagógia)
Város: Budapest
Kezdő időpont: 2018. novembertől


Jól szervezett, kultúrált környezetben zajlott, egy jól felkészült tudatos pedagógussal. Az eszközök és a játékok változatosak és jól használhatók a munkám során.

Az oktatók felkészültek, alaposak, átgondoltak voltak folyamatosan.

A gyakorlatban nagyon jól használható, fejlesztést, gondolkodásra ösztönzést segítő játékokat készítettünk Maximálisan felkészült, óráról órára sok újdonságot bemutató oktatót ismerhettem meg. Az órákon is új és új játékokon gondolkodott, néha készített is.

Teljesen újszerű, más megvilágításba került a tanfolyamról alkotott véleményem. Élveztem minden percét. Megtanított gondolkodni, és az eszközkészítést is új megvilágításba tenni.

Hétről – hétre igényes, szuper anyagokat, eszközöket ismertem meg, próbáltam ki. Sok-sok kreatív ötletet kaptam.

Az elkészített játékokat kiválóan tudom használni a gyakorlatban, munkám során, hiszen nagyon univerzálisak, sok-sok képességterületet fejlesztenek.

Örülök, hogy lettek saját játékaim, melyeket én készítettem el. Szeretnék még ilyenfajta tanfolyamra járni. Gyönyörű papírok, ceruzák, eszközök vártak, amikkel öröm volt dolgozni.Az ALAP Pedagógiai Központ
fenntartója a SZORT Bt.

OM Azonosító
FMK/OM -00600-2009


Mobil: +3630-624-72-73


Ugrás a lap tetejére ...