Az EMBER, aki PEDAGÓGUS című képzésünk hallgatói értékelése


Az EMBER, aki PEDAGÓGUS

Az EMBER, aki PEDAGÓGUS
Tevékenység és személyiségfejlődés 4.
Balázsné Szűcs Judit mesterkurzusa
Alapítási engedély szám: 27282/76/2016

Hallgatóink minden képzés végén anonim értékelő űrlapot töltenek ki, amelyben számokkal és szövegesen jellemzik, értékelik továbbképzéseinket. A lenti értékelések a teljesség igénye nélkül, de szerkesztetlenül kerültek weboldalunkra. Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárultak képzéseink fejlesztéséhez és sikeréhez.


Jelenleg az alábbi városokban indul:

Budapest, 2019. nov. 22-23-tól
(péntek-szombati napokon)
a NYUGATI PÁLYAUDVARNÁL


A képzés értékelései

Az értékeléseknél a jelenlegi, és a korábbi más akkreditációs számmal rendelkező, de hasonló megnevezésű, és tematikájú továbbképzéseink értékeléseit is megjelenítjük!

Budapest - 2018. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon színvonalas, ötleteket adó, elgondolkodtató volt. Olyan dolgokra is rávilágított, amit már tudtam csak tudatosan, nem alkalmaztam. Összefoglalta és rendszerezte számomra a tudást.

Egy másfajta gondolkodásmódot indított el nálam. Minden mondatban kerestem a magam helyét, és ez jó érzés volt. Jól éreztem magam, és úgy gondolom mind az elméletet, mind a gyakorlatot be tudom majd építeni a munkámba.

Rendszerezte, tudatosabbá tette az eddigi ismereteimet. Természetesen egészen új dolgokat is hallottam, amire szükségem volt. (érzelmek kezelése) Bátorító, új lendületet adó.

Vártam minden egyes alkalmat, frissítő, rendszerező gondolatokat kaptam, minden évben jó lenne részt venni ilyen lelki- szakmai frissítésen.

Az oktatók teljes mértékben felkészültek voltak. Tetszett, hogy egyes dolgok több oldalról is megvilágítást kaptak, ami még érthetőbbé tette a dolgokat.

Passzív tudáshalmom került át aktív, tudatos alkalmazásba. Gondolatébresztő és lelkesítő, új lendületet adó. Gyakorlati és hasznos.

Jól szervezett, tartalmas, továbbgondolkodásra késztető tanfolyam volt! Megerősített, feltöltött, lendületet és erőt ad a további munkához!


Budapest - 2017. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Mind óvodapedagógusként, mind szülői szerepemben hasznos, értékes segítség, új ismeretek. Maximálisan pozitív élmények. Pont megfelelő arányú elméleti és gyakorlati rész.

Az oktatók jól felkészültek, sok lendületet kaptam tőlük, erőt a megújuláshoz. Végre egy olyan tanfolyam, ami a magyar valóságra épít, és ad ötletet. A pedagógia, pszichológiai ismeretek bővítése hasznomra válik. A megismert kevés pénzből megvalósítható játékok emelik óráim színvonalát, és teljes újak voltak számomra.

Rengeteg érdekességet hallottam és nagyon logikusan felépítettnek éreztem a tananyagot. Tetszett, hogy tapasztalatokra alapozott, átgondolt, rendszerezett tudást kaptam.

Jó hangulatú, gondolatébresztő. Más megvilágításba helyezte az érzelmi nevelést, a demokratikus nevelői attitűdöt.

Nagyon jó hangulatú, családias, izgalmas előadásokat hallottam. Minden kérdésemre választ kaptam. A fejlesztő játékok esztétikus, igényes kivitelezéséhez minden feltétel adott volt.

Széles körben ölelte fel a pedagógia pálya rejtelmeit, a kapcsolattartás és érzelmi túltöltöttség útvesztőit. Jó átültethető ötletekkel gazdagodtunk.


Budapest - 2016. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Elmélyültségre, alkotókedvre, folytonos megújulásra ösztönző, az elméletet a gyakorlattal ötvöző, minőségi és egyben nagyon közérthető volt a képzés. Visszatérő vagyok, mert minden képzés ilyen jó az Alap Központban.

Ebben a formában, ilyen szemléletben, megközelítésben és ennyire jól felépítve lenne szükség más pedagógus továbbképzés során is, mert nagyon élvezetes, érdekes, gyakorlatban fantasztikusan használható, építő, pozitív és egyedi felépítésű volt a továbbképzés. Szemléletformáló!

Maradéktalanul azt nyújtotta, amit az internetes ajánlóban ígértek, sőt annál sokkal-sokkal többet. Nagyon hasznos volt a pedagógusi munkámban és a magánéletben is.

Az elméleti rész mindenképpen napi szinten hasznosul. A játékokkal óvatosabb vagyok, de bele fogok jönni.

Pályakezdőként hihetetlenül inspiráló volt. Őszintén mondhatom, hogy többet tanultam itt a gyerekek lelkéről, "kezelésesükről", mint a 3 év egyetem alatt, pedig ez csak 7 nap volt.

Magas átéléssel és humorral átszőtt előadások hangzottak el mindenkit érintő témákban. Egyedi ötletekből, megoldásokból is rengeteget hallottunk. Látszott az előadók gyakorlati tapasztalata, felkészültsége.

A tanfolyam jól szervezett, tartalmas, átfogó ismereteket nyújtó, érdekes volt.

Örülök, hogy jelentkeztem és részt vettem ezen a tanfolyamon, hiszen hiába van mögöttem 32 év munkaviszony, úgy éreztem, hogy a mai gyerekekkel valahogy másképp kell foglalkozni, csak azt nem tudtam, hogy miképp.


Budapest - 2015. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Az elméleti és a gyakorlati rész is beépíthető, alkalmazható a mindennapi munkámba. Többlettel megyek vissza a gyakorlati életbe.

A jelenlegi változó helyzetben nagy segítségnek éreztem, hogy tisztázódott a pedagógus pálya legfontosabb célja számomra: az emberi méltóság megőrzése, védelme.

Nagyon élvezetes személyes emberi és szakmai tapasztalatokkal dúsított előadásokat élvezhettünk. Nagyon hasznos volt mind az elméleti, mind a gyakorlati rész. Őszinte véleményeket hallhattunk az előadók részéről. Hiteles volt az egész tanfolyam.

Nagyon tartalmas volt. Rengeteg dolgot tanultam. Lelkesítő, bátorító, új ötleteket nyújtó, felvillanyozó volt.

Fantasztikusan jó hangulat volt, rengeteg humorral, szívet melengető pillanatokkal. Rengeteg ötlettel gazdagodtam, amit szinte a semmiből el lehet készíteni.

Jól szervezett, precíz és hasznosítható! Nagyon jó volt, hogy a humor rendre beépült az előadásokba.

Csak pozitívan tudok nyilatkozni a tanfolyamról, az előadók tudása, tapasztalata, előadásmódja kiváló volt!

Jó volt a pedagógus szerepet teljesen más, emberi szempontból végiggondolni. Felismerni újra, hogy nem mi állunk a sor végén, hanem „főszerepünk” van.

Az ALAP Pedagógiai Központ
fenntartója a SZORT Bt.

OM Azonosító
FMK/OM -00600-2009


Mobil: +3630-624-72-73


Ugrás a lap tetejére ...