Nyitólap
A hónap kreatív ötlete (2012. szeptember)
Kreatív fejlesztő játék - Lepkés játék
Készítette: Albertné Seres Otília mezőtúri hallgatónk

A játékleírás előtt szeretnék megemlíteni egy pár dolgot: Azért választottam ezt a játékot, mert elkészítése nagyon egyszerű, így a gyerekekkel együtt meg tudom valósítani. Már maga a játék készítése is egy jó elfoglaltság, és ha a gyerekekkel készítjük - az a tapasztalat, hogy - sokkal szívesebben ülnek le játszani.

Lepkés játék
A játékot négy játékos játszhatja. Minden játékos kap egy-egy ugyanolyan táblát, melyet hat különböző színű lepke található (piros, zöld, kék, citromsárga, narancssárga és lila).
Illetve mindenki kap összesen hat korongot, a lepkék színének megfelelően. Ezután egy színes dobókockával elkezdődhet a játék.
Ki milyen színt dob, arra a lepkére helyezi a korongot. (pl.: piros színt dobtam, a piros korongomat a piros lepkére teszem rá.) Ha már rajta van a korong a lepkén, de még egyszer ugyanazt a színt gurítjuk, akkor a játékos kimarad a kőrből.
Letölthető játék sablon Az nyer, akinek leghamarabb rákerül a hat lepkéjére a hat korong. A játék sablonja a baloldali képre kattintva letölthető, majd ceruzával, filccel, vagy akár festékkel készre színezhető!
Minden hónapban új kreatív ötletekkel várjuk látogatóinkat!
Már a Facebook-on is megtalálsz minket! Friss hírekkel, ötletekkel várunk!
Korábbi ötleteink megtekinthetők archívumunkban...