VIZUÁLIS JÁTÉKOK, KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS A GYAKORLATBAN című képzésünk hallgatói értékelése


VIZUÁLIS JÁTÉKOK, KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS A GYAKORLATBAN

VIZUÁLIS JÁTÉKOK, KÉPESSÉGFEJLESZTÉS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS A GYAKORLATBAN

Alapítási engedély szám: 27282/75/2016

Hallgatóink minden képzés végén anonim értékelő űrlapot töltenek ki, amelyben számokkal és szövegesen jellemzik, értékelik továbbképzéseinket. A lenti értékelések a teljesség igénye nélkül, de szerkesztetlenül kerültek weboldalunkra. Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárultak képzéseink fejlesztéséhez és sikeréhez.


Jelenleg az alábbi városokban indul:

Budapest, 2019. november 19-től
(keddi napokon)
a NYUGATI PÁLYAUDVARNÁL


Budapest, 2019. június 24-től
(Nyári egyetem)
a NYUGATI PÁLYAUDVARNÁL
MEGTELT!!!


A képzés értékelései

Az értékeléseknél a jelenlegi, és a korábbi más akkreditációs számmal rendelkező, de hasonló megnevezésű, és tematikájú továbbképzéseink értékeléseit is megjelenítjük!

Budapest - 2018. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

A tanfolyam nagyon jó, megközelíthető helyen van. Az oktatók kedvesek, türelmesek, tele vannak ötlettel, kreativitással. Minden technikát lehet gyerekek között alkalmazni, differenciált feladatokat is kaptunk korcsoportra bontva.

Az adminisztráció pontos, precíz. A téma érdekes, aktuális, nagyon fontos hiányeleme az oktatásnak.

A képzés során több olyan technikával találkoztam, melyek teljesen újak voltak számomra. Ezeket a technikákat a következő héten beépítettem a munkámba és nagy sikert arattam a gyerekcsoportomban is.

Nagyon örülök, hogy az oktatók ismerik a gyakorlatot is! Gyakorló pedagógusok, akik ismerik a gyerekcsoportok, óvodák-iskolák lehetőségeit és ehhez igazítják munkájukat.

A tanfolyam maradandó élményt, igazi feltöltődést nyújtott szellemileg és lelkileg egyaránt. Maximálisan profi szervezés, a legjobb minőségű eszközök, felkészült előadók jellemezték.

Jól felkészültek, elhivatottak, munkájukat szívvel-lélekkel végzik.

Nagyon hasznosnak találom. Már az első alkalommal megismert technikákat, elkészített játékokat felhasználtam a munkám során. Bárkinek szívesen ajánlom.

Minden új technikákat tudok a gyerekekkel alkalmazni s ez által, számunkra is egy új élményt nyújtottak.


Budapest - 2018. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Nagyon hasznos és inspiráló volt. Barátságos, támogató, szeretetteljes hangulat volt.

Jól szervezett, újszerű anyagokkal való ismerkedés, tevékenykedés.

Hasznos a gyakorlatban maximálisan hasznosítható ismeretet, technikákat kaptunk. Nagyon hasznos és még a fogyatékos és akadályozott gyerekekkel is megvalósítható elemeket tartalmazott.

Rengeteg új dolgot, technikát sajátítottam el, amelyet majd a későbbiekben tudok alkalmazni. Olyan technikákat sajátítottunk el, amely minden korcsoport számára bemutathatunk.

Őszintén sokat tanultam a tanfolyamon. Rengeteg új eszközt ismertem meg, melyek csodálatosan egyszerűek, mégis igen mutatósak. A vártnál sokkal, jóval felülmúlta az elképzeléseimet. Remek társaság volt, barátságos hangulat, tájékozott, nagyszerű előadó. Köszönöm!

Az oktató nagyon felkészült volt. Mindent lépésről lépésre megmutatott, elmondott. Minden kérdésünkre szívesen válaszolt.

Mindenféleképpen hasznos volt a tanfolyam, sokat segített a jövőbeni munkám tervezésében, ötletekkel.

Vidám, oldott légkörben zajlott minden foglalkozás. Tapasztalat cserére is alkalmat adott.


Budapest - 2018. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

9-10 évvel ezelőtt már elvégeztem egy hasonló képzést, ahhoz képest is sok újdonságot tartalmazott a képzés. Andi ötleteit, munkáit mindig csodálom, bár csak fel ennyi fantáziám és kézügyességem lenne.

A tanfolyam ötletadó, érdekes és jó, hogy gyakorlatias. Külön öröm volt számomra, hogy ilyen alkotásokat készíthettem.

Rengeteg ismeretet nyújtó, sokféle eszközzel megismertető képzésen vehettem részt. Oldott, jó légkörű, kellemes hangulatban folyt a tanfolyam, egy nagyon szimpatikus oktatóval.

Jó légkörben, esztétikus helyen, kimerítő ismeretanyag átadása mellett tölthettem el az időt. A megismert technikák, eszközök maximálisan alkalmazhatók számomra a munkámban. Mind az óvodában, mind az iskolában hasznosíthatók a megismert technikák.

Teljesen új csodák vártak itt, minden nap egy varázslat és rengeteg új tudás. Nem győztem magamba szívni a sok érdekességet.

Életem legjobb továbbképzése volt. Hasznos, tartalmas. Rengeteg új technikát ismerhettem meg. Minőségi alapanyagokkal, és eszközökkel dolgoztunk. Élmény volt minden pillanat!

Jól szervezett, gazdag ötletkínálat, megfelelő anyag mennyiség, hozzáértő oktató, megfelelő pedagógiai érzékkel.

Sok új ismertet kaptunk. Nagyon hasznos volt. Szívesen ajánlom a kollégáimnak. Kultúrált környezet, szervezettség, alkalmazható ismeretek.


Budapest - 2017. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Rengeteget tanultam és tapasztaltam, számomra nagyon sok új technika és munkafogás birtokába kerülhettem.

Derűs hangulat, kiváló előadó, alkotói légkör, családias hangulat, érdekes technikák, megfelelő, minőségi eszközök. Minden alkalommal úgy éreztem „hazajövök”

A felhasznált eszközök jó részét ismertem, de a felhasznált technikákkal más utakat nyitott meg számomra.. Várakozáson felüli élményt adott! Rengeteg inspirációt, önbizalom növekedést, sok új, érdekes technikát, visszahozta az elfeledett alkotási kedvet, papír iránti szeretetett.

Számomra hihetetlen sok ötletet, technikát adott, a munkám során jól tudom alkalmazni. Rendkívül tapasztalt, felkészült oktató segítette a munkánkat. Sok ötletet és módszertani segítséget is nyújtott. Nagyon tetszettek az ötletei.

Ide csak mosolyogva lehetett jönni! :-)

Fantasztikus volt!!! A tanár rendkívül nagy tudással rendelkezik. Nagyon kevés ilyen szakmába vágó továbbképzést lehet találni a kínálatban. Örültem, hogy a várton túl sokkal de sokkal többet adott ez a továbbképzés. Jó szívvel fogom ajánlani kollégáimnak is a jövőben.

A tanfolyam minden alkalom eszközökkel szemléltető anyagokkal bőven felszerelt volt. Mindig szívesen jöttem


Debrecen - 2017. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Az oktató nagyon felkészült volt, minden egyes alkalommal biztosította számunkra a megfelelő eszközöket. Elmagyarázta, bemutatta, hogyan kell elkészíteni a különböző technikákat.

Az új technikák elvarázsoltak, sok új ötletet adtak. Nagyon tetszett, hogy önállóan kipróbálhattuk azokat, szabadon alkothattunk. Az első olyan továbbképzés, amelynek látom a gyakorlati hasznát!

Maximálisan meg volta elégedve az oktató felkészültségével! Tökéletesen birtokában van a szakmája minden apró fortélyának. Ilyen tanártól mindenki szívesen tanul.

A tanfolyam felépítése, anyaga, kellékei, felszerelésbeli ellátottsága példaértékű, az eljárások, amelyeket megismertem, a fantasztikus képző és maga a légkör is nagyszerű volt.

Szuper, nagyszerű, érdekes, modern tanfolyamon vehettem részt.

Fantasztikusan jó dolgokat készítettünk. Imádtam ezt a továbbképzést.


Budapest - 2017. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Új ötleteket adott, ami az én gyermekcsoportomban is felhasználható. Kreativitásra késztet. Az oktatónk közvetlen, nagy tudással és fantáziával rendelkezik. A hangulat családias volt. Teljes mértékben feltudom használni. Praktikus jó ötleteket adott.

Az oktató felkészültségével maximálisan meg voltam elégedve, nem csak felkészült volt, de a a szakma iránti szeretet is áthatotta a személyiségét.

Örülök, hogy része lehettem ennek a XXI. Századi, korszerű, modern technikákat megismertetett tanfolyamnak

Olyan technikákat ismerhettünk meg, amelyek költséghatékonyabb megoldásokkal is kivitelezhetők egy átlagos ellátottságú általános iskolában.

Nagyon szervezett volt a tanfolyam. Az oktató rendkívül segítőkész, alapos és felkészült volt. Az eszközök bőségesek és minőségiek voltak.

Csak újakat ismerhettem meg, számomra minden technika eddig ismeretlen volt, nagyon örülök, hogy jelentkeztem erre a tanfolyamra!

Fantasztikus volt a tanfolyam, teljesen ki tudtam kapcsolni a külvilágot az alkotások közben és alatt. Nagyon jól éreztem magam, mert csak újdonságokkal találkoztam


Budapest - 2017. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

A tanfolyamon jól éreztem magam. Az adott témák eszközök, a gyakorlati része megfelelő idő volt. Szükség esetén türelmes segítséget kaptam.

Örülök, hogy itt voltam!! Köszönöm! Várom a következő nevelési évet, hogy próbálgathassam mi az, amire képesek a kicsit és milyen munkák születnek?

Nagyszerű, modern, tartalmas, kiváló! Nagyon vidám hangulat volt. Csodálatos élmény!

Néha már nem tudok új ötletet kitalálni, leegyszerűsíteni a feladatot úgy, hogy a sérült gyerekeknek is megfelelő legyen! Ebben most sok ötletet kaptam!

Jó, hangulatos, kreatív, jól éreztem magam! Észre se vettem, hogy elment az idő, annyira dolgoztunk! Köszönöm szépen, hogy it lehettem!

Az oktató személyisége, tanítási módszere, egyénisége kitűnő volt!

Fantasztikus! Jól szervezett, tartalmas, és az óvodában is alkalmazható módszereket, technikákat ismerhettem meg és ki is próbálhattam. Sok tanfolyamon vettem részt már, itt éreztem legjobban magam.

Nem csak a munkám során, hanem a magánéletben is tudom nagy kedvvel alkalmazni az itt tanult technikákat. Jól szervezett, kreatív, motiváló, fantasztikus tanfolyam volt! :-) Köszönöm szépen!

Régen voltam olyan tanfolyamon, ami ennyire lekötötte a figyelmemet. Szuper volt, hogy ennyi új dolgot megismerhettem.


Kecskemét - 2016. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Olyan technikákat tanulhattam meg, melyeket a mindennapokban alkalmazni tudok. Teljes megelégedéssel emlékszem majd vissza a továbbképzésre. Jól éreztem magam a tanfolyamon, örülök neki, hogy részt vehettem. Jól szervezett, nagyon jól felkészült, szimpatikus előadóval.

Nagyon sok újdonság szerepelt a tananyagban, és a régi, már ismert technikák is újszerű lendületet kaptak!

Rendkívül hasznos, kapcsolódik a gyerekek életkori sajátosságaihoz és maximálisan segít a kreativitás fejlesztésében.

Minden alkalommal jól éreztem magam, hasznos és praktikus ötletekkel gyarapodtam.

Gyakorlati hasznosságát tekintve a képzés fantasztikus. Olyan technikákat ismertem meg, amiket egytől egyig tudok használni a munkám során.

A tanfolyam messze felülmúlta a várakozásaimat. Ezért folytatásban reménykedem és jelentkezem!

Nagyon jól éreztem magam, sok technikát már kipróbáltam, élvezték a gyerekek.

Köszönöm, hogy ilyen sokszínű és élvezetes tanfolyamon vehettem részt. Rengeteg újdonságot tanultam.


Miskolc - 2016. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

A program tartalma, felszereltsége nagyon jó volt. Az oktató nagyon alaposan felkészült, mindenre odafigyelt, segítő, vidám, ötleteket, tanácsokat adott.

A tanfolyam végére nagyon sok ötlettel és tapasztalattal gyarapodott a tudásunk. Minden kolléganőmnek ajánlani fogom ezt a fajta továbbképzést, mert maximálisan hasznosítható a munkánk során az itt megszerzett ismeret.

Véletlenül bukkantam a képzésre, de az eddigi tanfolyamok közül ez volt a legjobb. Köszönhető ez az oktatók személyének, az elvégzett feladatoknak, a társaságnak.

Az oktató nagyon profi szakmailag – emberileg szintén!

Nagyon jól megszervezett, jó hangulatban telt a tanfolyam. Az egész idő alatt jól éreztem magam.

Jó közösségben, jó hangulatban tevékenyen telt a munka. Tetszettek a technikák, az anyagok amivel dolgozhatunk, és nem utolsó sorban az előadó felkészültsége, személyisége is.

Teljesen újszerű volt néhány technika, érdekes anyagokat ismerhettünk meg. Minden alkalom egy új és érdekes témát ölelt át.

Jól szervezett, hatékony. A későbbiekben tökéletesen hasznosítható. Jó volt itt lenni.


Zalaegerszeg - 2016. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Jó közösségben, hangulatos tanfolyam egy nagyon kedves, jó humorú, jó szakértelemmel rendelkező tanfolyam vezetővel. Jól és logikusan felépített, elvárásaimnak megfelelt.

Az oktatók módszerei jól alkalmazkodtak az igényeinkhez. A hangnem, hangerő kiváló. Segédanyagok megfelelő minőségben, mennyiségben állnak rendelkezésre. Úgy gondolom, hogy óvodás korosztálytól a gimnáziumig remekül hasznosítható!

Élvezet volt ilyen jó minőségű eszközökkel dolgozni. Azt kaptam a képzéstől, amit vártam.

Örülök, hogy eljöttem. Nagyon jó érzéssel viszem haza a munkáimat. Az oktatóval teljesen elégedett vagyok, rengeteg információt adott át nekünk, a gyakorlati tanácsain pedig látszott a felkészültség és a hozzáértés.

Voltak technikák, melyek ismertek voltak számomra, de még itt is kaptam újszerű megoldási lehetőségeket. Összességében örülök, hogy részt vehettem, mert sok új dolgot adhatok át az általam nevelődő gyerekeknek.

Azért szeretem az Önök továbbképzéseit, mert az ad elméleti ismereteket is, de a gyakorlati része a „súlyosabb”, s nekem személy szerint erre van szükségem.

Nagyon tetszett, gyakorlatra, tapasztalatszerzésre alapult. Örülök, hogy az új ismereteket beépíthettem, és beépíthetem a tanításaim során. Továbbiakban is szívesen vennék részt ilyen jellegű továbbképzésen, mint tanító és rajztanár is.


Nyíregyháza - 2016. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Ötletes, hasznos, újszerű technikák alkalmazását ismerhettük meg, segítőkész, nyugodt körülmények között.

Nagyon jó hangulatban teltek, amelyekre szívesen és örömmel jöttünk.

Nagyon-nagyon pozitív élményekkel távozok a továbbképzésről. Teljesen új technikákkal ismerkedhettem meg, amit már alkalmazok is.

Újszerű, módszertanilag differenciált, mindenféle korosztálynál alkalmazható technikákat tanultunk. Nagyon tartalmas volt, ilyen tanfolyamokra lenne sokkal több igény, szükség. Röviden csak annyit: kiváló tanfolyam vettem részt, aminek nagyon örültem.

Nagyon jól éreztem magam, és izgatottan vártam minden egyes alkalmat. Új dolgokat és technikákat ismerhettem meg, és örülök, hogy részt vehettem ezen a továbbképzésen.

Ötletekben gazdag, technikában újszerű, eszközeikben legjobb minőséget biztosítja. Mindez kreatív szakpedagógus tolmácsolásában!!

Kifejezetten hasznos, valóban használható ismeretekkel, ötletekkel gazdagított.


Veszprém - 2016. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Azt hittem, hogy elméletibb lesz a képzés. De végül örülök, hogy gyakorlatban használható ötletekkel, ismeretekkel gazdagodtam.

Sok ötlettel, technikával ismerkedtem meg, a gyakorlatban is teljesen felhasználhatók.

Nem csak a témák és technikák voltak újszerűek, hanem az ember beállítottságát is változtatta akár kreativitás, akár az anyagok felhasználása, a maradékok újra felhasznosítása terén

Nagyon felkészült, pedagógiailag kifogástalan, rugalmas, segítőkész, spontán helyzetek megoldásában kiválóan alkalmazkodó előadók.

Nagyon meg vagyok elégedve, összességében több ismeretet kaptam, mint vártam. Tetszettek a technikák, gyakorlatilag szinte mindent tudok majd alkalmazni a munkám során. Köszönöm szépen!


Budapest - 2016. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Jó hangulatú, sok ötletet adó tanfolyam, amit a gyakorlatban is tudok használni. Az időt maximálisan kihasználtuk, sok új technikát ismerhettünk meg. Szakköri munkában, szabadidős tevékenységben és vizuális kultúra tantárgyban is hasznosítom az ismereteket.

Kár, hogy vége van. Érdemes volt megismerni a sok jó ötletet, amivel a munkámat színesíthetem az elkövetkezendő időben.

A tanfolyam felülmúlta a várakozásaimat. Nagyszerű, kiváló minőségű alapanyagokkal és eszközökkel dolgozhattam. Sok ötletet gyűjtöttem munkámhoz Köszönöm ezt a kiváló 6 napot!

Jó szervezés mellet, megfelelő eszközök álltak rendelkezésre. Az oktató nagyon ügyes, ötletes! Rengeteg új ötlettel gazdagodtam.

Nagyon tetszett a gyakorlati orientáltság, az oktató közvetlensége, segítőkészsége. Az egész évet felölelő ötletgyűjtemény nagy hasznomra lesz a jövőben. Örömmel próbáltam ki a számomra eddig ismeretlen technikákat. Jó döntés volt, hogy ezt a tanfolyamot választottam. Különösen jó, hogy belefért a nyárba.

Újszerű, változatos technikák, újrahasznosítás, bátorítás, elismerés, empátia.


Budapest - 2016. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Nagyon tartalmas, hasznos, újszerű, tele ötletekkel. Nagyon tetszett, hogy közvetlen, nem merev tempóban haladhatott mindenki.

Barátságos, alkotásra ösztönző légkör biztosított volt, ezért minden nap motiváltan érkeztem. A tanfolyam tartalma, minősége teljesen megfelelt várakozásaimnak. Külön elismerést érdemel az eszközök előkészítése, esztétikus elrendezése, és minősége.

Izgatottan vártam a tanfolyamot, mivel én is kreatív beállítottságú vagyok. Örömmel tapasztaltam, hogy azt kaptam, amire gondoltam, vágytam. Új ötleteket, technikákat.

Tartalmas, ötletekkel teli, jól felépített, munkás hat nap volt. Nagy hasznomra vált! Örülök, hogy rászántam magam erre a képzésre!

Az előadó személye, tudása és a tudás átadása példaértékű volt.

Kellemes hangulatú, rugalmas, segítőkész tanfolyam vezetővel, nyugodt körülmények között alkothattunk. Teljes mértékben elégedett vagyok.


Budapest - 2015. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Teljesen megfelelt az elvárásaimnak. Életszerű tananyagot kaptunk. Tetszik a gyakorlati felhasználhatóság. Örülök, hogy részt vettem! Új lendületet adott, frissített sok témát új köntösben mutatott be, használható ötleteket kaptam.

Nagyon jó hangulatú, kreativitásra támaszkodó, inspiráló jellegű volt a tanfolyam. Az itt halott ötleteket, technikákat később is tovább tudom gondolni, sokféleképpen tudom majd alkalmazni.

Családias légkör jellemzett minden alkalmat. Az oktató rendkívül kedves, segítőkész volt. Jól szervezett, színvonalas programot biztosítottak.

Érdekes, élvezhető, kreatív, alkalmazható, saját fantáziát megmozgató volt.

Teljes mértékben újszerű volt. Sok-sok tapasztalatot gyűjtöttem. Érdekes, színvonalas és vidám hangulatú.


Debrecen - 2015. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Jó hangulat, kreatív szellem uralkodott minden alkalommal.

Nekem a legtöbb technika ismeretlen volt. Nagyon örülök, hogy itt lehettem, rengeteg tudással, tapasztalattal lettem gazdagabb, amivel a munkámat is színessé tehetem, s nem utolsó sorban a gyerekeknek is szép élményt szerezhetek.

Szívesen jöttem minden alkalommal, mert sok új ismeretet, ötletet kaptam, és nagyon jó volt a társaság, az oktató is.

Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a színvonalas továbbképzésen. Hasznos tanácsokat kaptam, esztétikusak voltak az eszközök.

Jó hangulatú, közvetlen volt a tanfolyam és emellett nagyon hatékony, sokszínű, tartalmas.

Elvárásaimnak maximálisan megfelelt. Érdekes, hasznosítható ötleteket kaptam. Minden percében tanultunk.

Új ismeretekkel gazdagodtam, amit munkám során tudok hasznosítani, átadni a gyerekeknek, munkatársaimnak. Nagyon hasznos és élvezetes volt minden alkalom.

Nagyon lelkes és felkészült oktató volt velünk, akitől sok új dolgot tanultam. Köszönöm!


Békéscsaba - 2015. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

A tanfolyam nagymértékben segítette a gyakorlati munkámat. Sok mindenben segített az óvodai és általános iskolai készségfejlesztésben, a foglalkozások érdekessé tételében.

Nagyon elégedett voltam a tartalmával, oktatóval, eszközökkel. Végre tényleg gyakorlatorientált programon vehettem részt!

Számomra szinte minden újszerű volt. Élmény volt itt lenni! Szívet melengető!

Minden nap vidáman telt, felszabadult hangulatban dolgozhattunk.

Nagy élmény volt számomra, mert gyakorlati képzést volt, amit hasznosítani tudok a munkám során. A tanfolyam során feltöltődtem, megújultam. Köszönöm!

Nagyon értékesnek találtam, kevés volt az elméleti, viszont sok volt a gyakorlati képzés, ami szerintem fontos. Már alkalmaztam is.

Jól szervezett, pontos kezdés, új ismeretek voltak a program alatt.


Székesfehérvár - 2015. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Nagyon érdekes, színes volt minden nap. Szívesen vettem rajta részt, sok új dologgal ismerkedhettem meg.

Új ötletekkel segíti a továbbiakban a munkánkat ez a továbbképzés. Csak pozitív tapasztalataim vannak.

A tanfolyam szervezettsége, lebonyolítása példaértékű.

Nagyon jó, hogy új alapanyagokat, technikákat ismerkedtünk meg, felfrissítettük a régebbi ismereteinket. „ jé, ezt is meg tudom csinálni” élményekhez jutottunk.

Nekem nagyon hasznos volt. A munkám során fogom tudni használni a tanultakat. Különben ezért jelentkeztem erre a tanfolyamra. Rengeteg dicséretet, pozitív véleményt hallottam az ALAP Pedagógiai Központról. Legközelebb is ide jövök!

Kreatív ötletes, fantasztikus!!!


Szeged - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Nagyon sok új technikát ismertem meg, illetve a már általam ismert anyagok felhasználhatóságának sokféle típusát. Sok érdekes színes ötlettel gazdagodtam.

Sokrétű, követhető, teljesíthető, jó hangulatú, szervezett, átgondolt. Kimondottan hasznos, sőt szükséges ismereteket kaptunk.

Mindenképpen hasznosnak ítélem meg. Sok most megismert technikát fogok tudni alkalmazni a munkám során. Köszönöm szépen!

Nagyon hasznos ötleteket kaptam. Szívesen fogom alkalmazni. Elérhető eszközöket, anyagokat kaptunk a munkában.


Budapest - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Jól előkészített, szervezett tanfolyamon vehettem részt, jól éreztem magam.

Nagyon tetszett, sok új technikával ismerkedtem meg. Azt kaptam, amit vártam. Sok szép munkát tudtam elkészíteni.

Felüdülés volt ide járni, kár hogy ilyen rövid! Jók voltak az ötletek, technikák, kiváló minőségűek a használható alapanyagok.

Nagyon meg voltam elégedve, mert sok más tanfolyamtól eltérően, itt valóban új ismereteket nyújtottak. Minden alakalom során lelkesen vettem elő egy-egy ötletet a munkám során.

Az eddigi legjobb továbbképzés volt, amin jelen lehettem. Új technikákat ismerhettem meg, sok szépet készítettünk. Jó hangulatú, hasznos, kreatív tanfolyamon vettem részt.

Szervezett volt, sok új technikával és eszközzel is megismertetett. Ha nehézségeink voltak segítséget kaptunk. Az idő is elég volt, hogy kipróbáljuk a látottakat.


Budapest - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Érdekes, izgalmas, tartalmas. Minden szempontból maximális elméleti, gyakorlati felkészítés

A tanfolyamot nagyon élveztem. Rengeteg hasznos információval gazdagodtam, amit a továbbiakban a munkám során alkalmazni tudok.

A tanfolyam hangulata számomra nagyon jó volt, vidám, felszabadult tevékeny. Az oktató jó hangulatot teremtett kedves, segítőkész jellemével.

Az eszközök ismertek voltak számomra, de a felhasználási lehetőségek széles skáláját csak most ismertem meg.

Nagyon sok újdonság és színesség volt a palettán. Öröm volt ide járni.

Az órák jól elő voltak készítve. Nagyon sok ötlettel gazdagodtam. Nagyon tetszett, hogy gyakorlati jellegű volt az egész képzés. Minden alkalmat élveztem és feltöltődve mentem haza.


Budapest - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Számomra újszerű volt és nagyszerű! Már az első alkalom után is tudtam hasznosítani, beépíteni a mindennapokba. Jó ötleteket és megújulást kaptam.

Nagyon meg voltam elégedve. Amiket tanultam, azokat ki is próbáltam. Sok érdekes ötlettel lettem gazdagabb.

Változatossá tette az óráimat, a gyerekek nagy örömmel várták a következő foglalkozás ötleteit. A nevükben is köszönök mindent.

Korrekt, jól szervezett, szuper!

Tartalmas, színvonalas jól szervezett volt a tanfolyam.

Nagyon aktív, hasznos és szórakoztató volt minden alkalom. A módszerek nagyon praktikusak. Az itt tanultam a mindennapi munkában hasznosíthatók.


Budapest - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Szakszerűen, érthetően elmagyarázott és bemutatott technikák, szín és formaiság sokszerűsége.

Professzionális szervezés, tervezés, összeállítás és lebonyolítás.

Jó hangulatú foglalkozások voltak. Az előadó személyisége magával ragadó. Lelkesedése nagy motivációt nyújtott.

Felüdülés volt ide járni, kár hogy ilyen rövid. Jók voltak az ötletek, technikák, kiváló minőségűek a használható alapanyagok.

Minden szempontból maximális elméleti, gyakorlati felkészítés!

Érdekes, izgalmas, tartalmas.

A tanfolyam számomra érdekes volt. Nagyon tetszett, hogy színes és dekoratív dolgokat készítettünk és ezeket az óvodában, iskolában és hasznosítani (tudjuk) lehet. Egyszerű, gyakorlatias volt, nem unalmas.

A tanfolyam nagyon élveztem. Rengeteg hasznos információval gazdagodtam, amit a továbbiakban a munkám során alkalmazni tudok.


Tát - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Az összes munka amit készítettünk, praktikus, ötletes újszerű, felhasználható az óvodai munkánk egésze során. Köszönöm szépen a sok új élményt!

Jó hangulatú tartalmas és szervezett, jól motiválja az embert, tevékenységre serkent.

Nélkülözhetetlen a munkámban, rendkívül sokat segít az ötletgyűjtemény.

Kellemes jó hangulatú tanfolyamon vettem részt. Az oktató felkészültsége számomra maximális volt. Nem csak a csoportomat, de a kollégáimat is elláttam jó ötletekkel.

Használható ötletekkel lettem gazdagabb. Köszönöm szépen!

Szuper volt! Mindent meg tudtam valósítani a tanításban! Köszönöm szépen!

Nagyon jól éreztem magam, szívesen jövök máskor is! Örülök, hogy sikerült bejutnom!

Ötletgazdag, jól kivitelezhető, nagyszerűen alkalmazható technikákkal ismerkedtem meg.


Kecskemét - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Logikusan felépített, jól szervezett. Újszerű ötletet adott.

Igen jól alkalmazható a munkámban. Rengeteg ötletet kaptam. A tanfolyam új technikákkal és anyagokkal ismertetett meg. A technikák többsége óvodában is jól hasznosítható. Az időbeosztás is megfelelő volt, az előadó nagyon felkészült, barátságos segítőkész.

A tanfolyam jól szervezett volt, a tárgyi felkészültsége rendkívül gazdag, eszközök jól kihasználhatóak voltak.

Szívesen vettem részt, felüdülés volt számomra ez a néhány nap.

Az eddig összegyűjtött munkákat iskolánkban már a munkatársaim bevezették. Én személy szerint kézműves foglalkozást tarok az itt tanult technikákkal.

Nagyon jó volt a tanfolyam eszköz ellátása. Az elsajátított technikák színesebbé teszik óvónői munkával, és a megismert új anyagok színesebbé fogják tenni vizuális tevékenységeinket


Budapest - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Már az első alkalom után fel tudtam használni a tanultakat a munkámban. Élvezték a gyerekek a sok új dolgot az iskolában, amivel elárasztottam őket.

Rengeteg örömet és gyakorlati ismeretet nyújtott. Azt kaptam amit vártam.

A tanfolyam során sok új technikát és rengeteg ötletet kaptam. Az oktatóink kedvesek, türelmesek segítőkészek voltak, a tanfolyam hangulata jó.

Teljes mértékben hasznos, minden órán tudom alkalmazni az itt szerzett tudásom. Köszönöm!!

A tanfolyam azt nyújtotta, amit ígért, változatos és élvezetes volt.

Hasznos, színes, sok újdonságot nyújtó tanfolyam volt.


Győr - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Nagyon jó éreztem magam minden alkalommal, jó hangulatú volt a tanfolyam. Nagyon sok új hasznos dolgot tanultam.

Változatos, újszerű technikákat volt alkalmunk kipróbálni. Gazadag anyagválaszték, az előadók felkészültsége, közvetlensége, segítőkészsége kiemelkedő.

Régen voltam ilyen kötetlen, hangulatban is nagyszerű, az új ismereteket maximálisan tudom használni a munkámban.

A mindennapokban használható, egyszerű és nagyszerű ötletek.

Maximálisan felkészült oktatók adták át Szakmai tudásukat. Az Andi és a Zsuzsa is különleges ötletekkel gazdagítottak. Egyéniségük, egyedi stílusuk kellemessé tették a képzést.


Balatonszabadi - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Nagyon sok új technikával, eljárással ismerkedhettünk meg több témában. Örültek, hogy megismerhettük mindegyiknek nehézségi fokozatait.

Az oktatók nagyon szimpatikusak, kedvesek voltak. Sokat segítettek ötleteikkel. A vidámság, felszabadult hangulat jellemezte az együtt töltött napokat.

Jól szervezett, átgondolt, jól felépített tanfolyamon vehettem részt. Sok új ismerettel gazdagodtam, amelyek elsajátításában sok segítséget kaptam.

A tanfolyam nagyon hasznos volt számomra, nagyon szerettem ide járni. Szeretnék még több – a szervező által szervezett tanfolyamon részt venni.

Gyakorlatban nagyon sok segítséget nyújt ez a tanfolyam. Sok ilyen képzésre lenne szükség! Köszönöm, hogy itt lehettem!


Budapest - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Számomra újszerű volt és nagyszerű! Már az első alkalom után is tudtam hasznosítani, beépíteni a mindennapokba. Jó ötleteket és megújulást kaptam.

Nagyon meg voltam elégedve. Amiket tanultam azokat ki is próbáltam. Sok érdekes ötlettel lettem gazdagabb.

Változatossá tette az óráimat, a gyerekek nagy örömmel várták a következő foglalkozás ötleteit. A nevükben is köszönök mindent.

Korrekt jól szervezett szuper!

Tartalmas, színvonalas jól szervezett volt a tanfolyam.

Nagyon aktív, hasznos és szórakoztató volt minden alkalom. A módszerek nagyon praktikusak. Az itt tanultam a mindennapi munkában hasznosíthatók.


Veszprém - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Teljesen újszerű volt, örültem, hogy ennyiféle új technikát ismerhettem meg. Jó hangulat, felkészült előadó, tárgyi eszközök sokasága.

Tanítóként mindenképpen szeretném a most elsajátított módszereket beépíteni az iskolai munkámba. Maximális gyakorlatorientált folyamatos munkavégzés, ötletek halmaza, a munkához kapcsolódó anyagok eszközök gazdagsága, kiváló minősége.

Nagyon-nagyon sok ötletet kaptunk a gyakorlati pedagógusi munkához. Gyakorlati tanácsokat, ötleteket, amik a gyerekekkel megvalósíthatóak. A tanfolyam nagyon jól szervezett, tartalmi elemekben gazdag volt.


Budapest - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Nagyon hasznosnak éreztem a tanfolyamot, de lehetett volna hosszabb is. Jól szervezett egymásba kapcsolódó tanfolyam volt. Nagyon jó közvetlen, fesztelen légkörrel.

A tanfolyamon minden egyes alkalommal sok-sok új, érdekes a munkám során alkalmazható ismeretanyagot nyújtott. A gyerekek is szívesen lubickoltak az általam kipróbált, bemutatott technikák és varázslatok tengerében.

Roppant gyakorlatiasnak tartom. Olyan anyagokkal dolgoztunk, amelyek beszerezhetők, ugyanakkor nem túl költségesek.


Békéscsaba - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

A vizuális eszközök sokoldalúsága, felhasználásuk változatossága jellemezte a tanfolyamot, szabad utat hagyva az önérvényesülésnek.

Évekre kaptam ötletet, technikai jártasságot. Mindennapi munkámban természetesen felhasználom. Feltöltött, újult energiával, erővel folytatom a munkámat.

Nagyon- nagyon jó tanfolyam. Szerkezeti felépítése logikus. Előadó tökéletes.

Nagyon ötletes, kreatív dolgokat sajátítottunk el, amit minden korosztály számára feltudunk használni.


Gyöngyös - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

32 éve vagyok a pályán, de óvodapedagógusoknak ilyen hasznos továbbképzésén még nem voltam. Több évre való hasznos gyakorlati tanáccsal engedtek haza. Nagyrészt számomra ismeretlen technikákkal találkoztam, nagyon sok új ötlettel ismerkedtem meg.

Úgy gondolom, hogy az egész óvodai pályafutásom során hasznosítani tudom a megismert technikákat.

Tetszett a rengeteg ismeret átadása az ötletek tömkelege, hogy az egyszerűből is lehet nagyszerűt készíteni. S valamint a rengeteg felhasználható anyag mennyisége.

Újszerű, nagyon hasznos. Végre egy olyan továbbképzés, ami nem csak elméleti, hanem gyakorlatot is adott. Nem is beszélve a csodálatos papírokról, anyagokról.


Győr - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7314/2012

Nagyon szívesen jöttünk. Hasznos, érdekes technikákat tanultunk. Csupa olyan dolgot tanultunk, amit szívesen használunk majd az óvodában. Végre egy tanfolyam, ahol újszerű, alkalmazható ismereteket kapunk!

Nagyon örülök, hogy itt lehettem, mert szinte minden tanult dolgot felhasználok a mindennapi munkám során. Örömmel (szinte gyermeki örömmel!) fedeztem fel a technikákat, ötleteket.

Nagyon jó ötleteket kaptam, új eszközöket ismertem meg, hasznosítható dolgokat tanultam.

Nagyon tetszett a felépítése, az új ötleteknek nagyon örülök, hasznos dolgokat tanultam, minden alkalom minden percét élveztem.

Az ALAP Pedagógiai Központ
fenntartója a SZORT Bt.

OM Azonosító
FMK/OM -00600-2009


Mobil: +3630-624-72-73


Ugrás a lap tetejére ...