MATEMATIKAI ÉS LOGIKAI JÁTÉKOK KÉSZÍTÉSE című képzésünk hallgatói véleményei


MATEMATIKAI ÉS LOGIKAI JÁTÉKOK KÉSZÍTÉSE

MATEMATIKAI ÉS LOGIKAI JÁTÉKOK KÉSZÍTÉSEHallgatóink minden képzés végén anonim értékelő űrlapot töltenek ki, amelyben számokkal és szövegesen jellemzik, értékelik továbbképzéseinket. A lenti értékelések a teljesség igénye nélkül, de szerkesztetlenül kerültek weboldalunkra. Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárultak képzéseink fejlesztéséhez és sikeréhez.


Jelenleg az alábbi városokban indul:

BUDAPESTEN, a Nyugati pályaudvarnál 2023. november 17-18-tól
(péntek-szombati napokon)


A képzés értékelései

A véleményeknél a jelenlegi, és a korábbi más akkreditációs számmal rendelkező, de hasonló megnevezésű, és tematikájú továbbképzéseink értékeléseit is megjelenítjük!

BUDAPESTEN, a Nyugati pályaudvarnál - 2021. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

- Minden szempontból kiváló a továbbképzés. Felszereltség, ötletesség, hangulat egyaránt. Sok új, érdekes ötletet kaptam. Vidám, kötetlen hangulat volt. Az előadó felkészült és rendkívül segítőkész volt.

- A tanfolyam kiemelten hasznos, továbbfejleszthető és sok területen, tanórán használható.

- Rendkívül sok új játékot készítettünk, melyeket jól tudom majd használni a munkám során.Jól szervezett, jó hangulatú, különleges környezetben.

- Közvetlen hangulat alakult ki, Gabi mindenben segített. Maximálisan felkészült, különleges képességekkel, gondolkodással rendelkezik.

- A tanfolyamot nagyon jól lehet használni az óvodában.

- Volt lehetőségünk munka közben beszélgetni, megismerni egymást. A hangulat kiemelkedően jó volt!

- Számomra teljesen újak voltak a megismert, bemutatott játékok. Nagyon jól éreztem magam, jó hangulatban teltek a továbbképzési napok. Rengeteg ötletet, játékot ismertem meg és készítettem el. Nagyon meg vagyok elégedve.

- Nagyon kötetlen kapcsolat alakult ki, egyben „családias”. Az oktató kiválóan felkészült volt. Hatalmas segítséget jelent a tanfolyam a mindennapi matematikai foglalkozásaimhoz.


Budapest - 2021. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Mostantól más szemmel nézek a már ismert játékokra is, újabb variációkat tanultunk. Rengeteg új játékkal ismerkedtem meg, mindegyikhez sok továbbgondolási lehetőséggel. Gabi nagyon felkészült, rendkívül kreatív, ösztönző.

Jól felépített, logikus, több korosztály számára hasznosítható, különböző nehézségi fokú játékokkal, feladatokkal ismerkedtem meg. Felébreszti a kreativitást, azóta állandóan agyalok, jönnek az újabb és újabb ötletek.

Nagyon sok új információhoz jutottam. Örülök, hogy részt vehettem, sok hasznát fogom venni a hétköznapokban. Rendszeresen fogom használni. Vidáman telt a továbbképzés, színes és sokoldalú volt a sok információ. Az oktató barátságos, mosolygós, segítőkész és sokoldalúan felkészült.

Teljesen újszerű volt számomra. Gazdag illusztráció, felszereltség, kiváló ötletek, amelyeket tovább tudok fejleszteni. Gabi nagyon felkészült, igényes, pontos, gyakorlatias, naprakész, szemléletes, figyelemfelkeltő, és kedves. A hangulat felszabadult, egymást segítő, együttműködő.
Budapest - 2019. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Szuper hasznos volt! Az előadó nagyon felkészült, szimpatikus, kedves. Nem vagyok egy kézműves alkat, de ezt élveztem. Hasznos, használható, jópofa, színes alkotások. Élmény volt, az is motiváló volt, hogy Gabi nagyon szereti, amit csinál. Tökéletes továbbképzés volt!

A gyerekek már az első nap után „rácuppantak” az ötletekre! Abszolút újszerűek voltak, mindig gazdag, új ismeretanyaggal mentünk haza.

Maximálisan segítik az óvodai fejlesztő munkámat az itt szerzett tapasztalatok. Jó volt itt, remélem, lesz még lehetőségem más képzésen is részt venni.

Megmutatta számomra azt, hogy otthoni, vagy könnyen megvásárolható alapanyagokból is mennyire jó játékokat lehet készíteni.

Gabi nagyon lelkes, alapos, mindig felkészült volt és készségesen válaszolgatott minden kérdésünkre a gyakorlat közben. Biztos vagyok benne, hogy nagy hasznát fogjuk venni a játékoknak! Kiváló!


Budapest - 2019. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Szép, esztétikus alapanyagok. Ötletes, vidám, közvetlen, rengeteg játék meghaltatása, amit a gyakorlatban alkalmazhatunk. Nagyon szuper! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tudom, és tudtam már beépíteni a mindennapjainkba. Igen hasznos!

Elégedett vagyok, rengetek új ötletet, inspirációt kaptam.

Engem nagyon elvarázsolt. Nagy kedvel jöttem minden alkalommal. Balázs Gabi nagyon felkészült, nagy tudású, inspiráló személyiség.

Rendkívül élvezetes. Rengeteget dolgoztunk, de így sok új ötlet tárult elénk, amit tovább is tudunk gondolni.

Rendkívül hasznos volt. A jövőben használni fogom az itt tanultakat. Mindig jól éreztük magunkat a hangulat oldott és vidám volt.

Mindig nagy örömmel fogadtam az újabb és újabb játékokat. Sokat tanultam arról, hogy egyszerű eszközökkel hogyan lehet minőségi és látványos játékokat készíteni.


Budapest - 2018. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon jól beilleszthetők az óvodai matematikai játékok területén az itt elkészített eszközök. Szépek esztétikusak ötletesek, jól használhatók, jól átgondoltak.

Ami a legfontosabb, hogy gyakorlatias, használható tudást kaptam. Nyugodt, kellemes, inspiráló környezet, rengeteg színes, gyönyörű anyag és eszköz.

Kiváló a felkészültsége minden oktatónak. Sokat beszélgettünk, kérdéseinkre mindig kaptunk válaszokat. Segítséget kaptunk a további munkánkhoz.

Jól beépíthető az óvodai életbe, sőt ajánlani fogom fejlesztő-pedagógusunknak is az óvodában.

Több olyan fejlesztőjátékot ismertem meg, amely munkám során kiválóan hasznosítható. Kiváló előadók, nagyszerű szervezettség. Nem véletlenül ez a második tanfolyamom itt.

Az oktató nem csak a matematika területén, de számos kapcsolódó területen is nagyon felkészült, precíz, pontos.

Nagyon eredményes. Minden itt tanult dolgot, elkészített játékot, hasznosítani tudok az óvónői munkám során.

Az oktató szakmailag felkészült, széles látókörű, kedves. Sokat lehetett tőle tanulni.


Budapest - 2018. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Jó hangulatú, sok-sok ismeretet átadó, új szemléletet adó, nagyon hasznos tanfolyam.

Nagyon élveztem. Bár kicsit lassú vagyok a játékkészítésben, mégis jelentős játékgyűjteményem lett így is.

Jól felépített, átgondolt, sok új ismeretet tartalmazó tanfolyam volt. Érdekes volt és könnyen elsajátítható. Minden alkalommal, pozitív érzésekkel távoztam, az oktatók együttműködők, segítőkészek voltak.

A továbbképzésen készített fejlesztő játékokat már használom a munkám során. Nagyon hasznos – érdemes volt eljönnöm.

Sok új ismerettel gazdagodtunk, jó hangulatban teletek az előadás napjai. A tanításhoz való szemléletünk is változott a játékok segítségével.

Jól szervezett, követhető, sok ötletet adó, jó eszközfelhasználást biztosít. Minden elkészített játék több oldalról fejleszti a gyerekeket, elősegíti a logikus gondolkodásuk kialakulását.


Debrecen - 2018. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon hasznos, a hétköznapokban jól hasznosítható ismereteket szereztem.

Újszerű, modern, érdekes, figyelemfelkeltő, gondolkodásra serkentő volt a továbbképzés. A tanfolyam az elvártaknak megfelelő volt. Rengeteg ötletet kaptam.

Rendkívül gyakorlatias, könnyen elkészíthető eszközök, játékok. Nagyszerűen hasznosíthatók a mindennapi munkám során.

Nagyon hasznosnak találtam. Gyakorlatban rengeteg ötletet kaptam. Közvetlen, nyílt, barátságos környezetben végeztük a feladatokat.

Szervezett, aktív, eredményes. Rendkívül hasznos mivel 100%-ig be tudom építeni a mindennapi munkámba. Sokoldalú, óvodában jól hasznosítható, érdekes volt.

A munkámban sok területen tudom hasznosítani, délutános tanítóként a gyerekek foglalkoztatásában, a játék megszerettetésében, a saját készítésű játék értékelésében fontos szerepe van. Sokszínű feladatok érdekesebbé teszik a munkát.


Székesfehérvár - 2017. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Tetszett a tanfolyam. Főleg a hangulat. A feladatok megoldhatóak voltak.

Sok hasznos információt kaptam, elsajátítottam. Tetszett a sokféle játéklehetőség. Nyugodt, barátságos hangulatban teltek az órák.

Az oktatók kedvesek segítőkészek voltak. Tájékozottak, tele ötletekkel. Célirányosan, az általam preferált (gyakorlatban jól) használható eszközöket kaptunk.

Fejlesztőjátékok tekintetében (gondolom más óvodák is) gyakran kerülünk abba a helyzetbe, hogy a gazdag választékból csak egy-egy játékot választhatunk. Mert ezek a játékok elég drágák. Az itt megismert módszerekkel, játékokkal színes és sokrétű játékgyűjteményt készíthetünk egyszerű alapanyagokból.

Jó tippeket adott a maradék papírok, festékek, nyomdák stb. kreatív felhasználására.


Budapest - 2017. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Új ötleteket kaptunk, elindította a játékkészítés alapgondolatát, hogy kevés eszközzel, ötletekkel gazdagíthatjuk az óvodai játékot, és hogy a gyerekek maguknak is készíthetnek játékok.

Megtanított arra, hogyan lehet viszonylag olcsón nagyon ötletes, kreatív, különösen esztétikus játékokat készíteni. Megtanított arra is, hogy meglássuk azokat a lehetőségeket (csomagolópapír, tárgyak, különleges eszközök) amelyekből lehet fejleszteni a gyerekek matematikai gondolkodását, a matematika iránti fogékonyságukat felébreszteni.

Nagyon tetszettek a játékok, megvalósításához megfelelő eszközöket biztosították, volt választási lehetőség. Az utolsó alkalommal előre fénymásolt táblázatokat, mintákat kaptunk, így megkönnyítve a munkánkat.


Győr - 2017. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Jól szervezett, tartalmilag jól felépített, hasznos ötleteket nyújtó tanfolyamon vehettem részt :-)

Új eszközökkel, új módszerekkel ismerkedhettem meg. Nagyon jól éreztem magam, olykor egyszerű, de mégis nagyszerű matematikai, logikai játékokat készíthettem.

Elégedett vagyok, mert többet kaptam, mint amit vártam. Én inkább 10 év feletti gyerekeket oktatok, de az itt kapott ötleteket, vagy legalább a nagy részét fel tudom használni a korosztályra adoptálva.

Sok új dolgot mutatott meg nekem ez a továbbképzés. A játékok készítése és továbbfejlesztése nagyon hasznos.

A hangulat minden alkalommal jó volt. Az oktató kedves, barátságos, közvetlen személyiség. Mindennel maximálisan elégedett vagyok.


Budapest - 2017. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Egyfajta személetet mutatott, adott át. A játékosság fontosságát, szerepét a tanításban, fejlesztésben. Oldott, vidám volt a hangulat. Az oktatókkal a kapcsolat kollegiális.

Amiket megismertünk, azt el is készítettük. Ennél hasznosabb, gyakorlatiasabb továbbképzésen még nem vettem részt.

Újszerű, figyelemfelkeltő, gondolkodtató, fejlődésre ösztönző.

Nagyon tetszett a jó hangulatú, oldott légkör. Az oktatók felkészültek, könnyen érthetőek. Sokféle eszköz, anyag állt rendelkezésünkre.

Jól szervezett, jó hangulatú volt az összes alkalom. Abszolút gyakorlati volt, rengeteg ötletet kaptunk.

Sok új ötlet, javaslat került bemutatásra. Nagyon élveztem minden foglalkozást. A játékok újszerűek, érdekesek voltak.


Csorna - 2017. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon szép eszközökkel dolgozhattunk, sok hasznos játékot készítettünk.

Gyakorlatban nagyon jól használható ötleteket kaptunk. Munkám során változatos tevékenységeket tudunk biztosítani a gyerekeknek.

Bensőséges és jó hangulatú továbbképzés volt. Bátran kérdezhetünk. Hasznos volt, segítő szándékú és komplex hatású.

Tartalmas, praktikus, fejlesztő hatású volt számomra.

Nagyos sok új eszközzel, módszerrel matematikai ismeretet nyújtó technikával gazdagodtam. Ritka az ilyen továbbképzés, mely ennyi gyakorlati ismeretet nyújt.

Megfelelő eszközök, felkészült előadó, segítőkészség, jó hangulat jellemezte a tanfolyamot.

Jól szervezett, sok új ismeretet átadó, tartalmas tanfolyam volt.. Az oktatóval közvetlen kapcsolat alakult ki, kellemes hangulatban teltek a tanfolyam alkalmai.


Budapest - 2017. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Jól hasznosítható anyagokkal bővült a játékkészletem. Minőségi alapanyagokat biztosítottak számunkra. Új látásmódot kaptam a gyári játékok háziasításához.

Számomra nagyon sok segítséget adott a további munkavégzésemhez.

Jól szervezett. Sok ötletet adó, oldott légkörben zajló foglalkozások. Bemutatás, magyarázat mindig megfelelő volt.

Minden alkalommal voltak jó ötletek. Voltak már számomra ismert technikák, de sok újat is megismerhettem.

Ebben a tanfolyamban sem csalódtam. Az előző tanfolyam is nagyon jó volt, tudatosan választottam a folytatást.

Nagyon sok hasznos játékot ismerhettem meg, jól szervezettek voltak a tanfolyami napok, sok segítséget kaptunk.

Szeretek ide járni, mert újra és újra kapok ötleteket, gondolatébresztőket, konkrét útmutatókat. Nagyon hasznos!


Budapest - 2017. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon jól éretem magamat, tartalmas volt. Köszönöm az ötleteket, alkalmazni fogom őket.

Nagyon jó hangulatúak voltak a tanfolyamok, nagyon kellemes kedves személyiségű oktatóval. Érdekesnek találtam, sok gyakorlati ismeretet szereztem. Az itt szerzett ismereteket nagyon jól tudom hasznosítani a munkám során.

Minden egyes játék alkalmazható a gyakorlatban. Néhány játék nagyon egyszerű ötletet adott, ami sokszor eszébe se jut az embernek. Mindegyik tovább fejleszthető.

Sokat fogok az itt tanultakból az egyéni fejlesztési óráimon és a tanórán is alkalmazni.

Nagyon jó volt, hogy végig a gyakorlatra épült, sok hasznos dolgot tanultam. Nagyszerű és élvezetes volt.

Abszolút hasznosítható, beépíthető a tanmenetbe.

Segített abban, hogy új szemlélettel közelítsem meg a matematikai nevelés. Formálta a gondolkodásmódomat. Sok új ötletet adott.


Fonyód - 2016. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Sok különböző képességet fejlesztő játékokat ismerhettem meg, melyet rendszeresen tudok alkalmazni óvónői munkám során.

Közvetlen, derűs, nyugodt légkör volt minden alkalommal. Jó kapcsolatot alakítottunk ki egymással. Hasznos, gyakorlati ismereteket szereztem.

Újszerű, naprakész, gyakorlatias, szuper felkészültség jellemezte az oktatókat.

Eredeti és érdekes ötletekkel ismerkedhettünk meg. Nagyon hasznos, a mindennapi munkámhoz sok-sok új ötletet kaptam.


Budapest - 2016. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Rengeted új ötlettel találkoztam, ami kevés eszközigénnyel is megvalósítható.

Kellemes időtöltés volt, minden egyes alkalom hasznosan telt.

Nagyon jó ötleteket kaptam, továbbgondolva is jó játékokat születtek. Van amit már a gyerekekkel is játszottam. Érthető, követhető a gyerekek számára.

Óvodában jól használható eszközöket készítettünk.

A megismert játékok tetszettek, ötletesek, színesek voltak. Mivel nagyobb gyerekeket tanítok, ezek az itt látott játékok nekem egy az egyben nem hasznosíthatók, de ötleteket adtak, s kihívásként élem meg, hogy a jó ötleteket megtöltsem gimnáziumi anyaggal.

Nagyon sok ötletet kaptunk, jól hasznosítható játékokat, megtanulhattuk kicsit másként látni a körülöttünk lévő világot, mi mire használható még.


Miskolc - 2015. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Minden alkalommal más-más területtel foglalkoztunk így részletesen elmélyedhettünk egy-egy téma gyakorlati feldolgozásával.

Olyan ismeretekkel gyarapodtam, amit igazán lehet használni. Bármelyik korcsoportban. A tanfolyam nagyon hasznos volt, nagyon sok felhasználható játékot készítettünk.

Nagyon tartalmas volt. Sok hasznosítható ötletet és tanácsot kaptam.

Végre egy gyakorlati tanfolyam.

Mindent, amit tanultam, maximálisan fel tudom használni a mindennapi munkám során. Minden nagyon jó volt, és teljesen újszerű. Köszönöm szépen!

Rengeteg hasznosítható játékkal gazdagodtam.

Jól szervezett tanfolyamon vehettem részt. Újszerű matematikai játékokkal ismerkedhettem meg, amiket a gyakorlati munkám során is felhasználhatok. Tetszik, hogy elméleti képzés helyett inkább gyakorlatias volt a tanfolyam. Köszönöm, hogy itt lehettem!


Kecskemét - 2015. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon hasznos, hiszen az itt elsajátított ötleteket tovább tudom fejleszteni, bővíteni munkám során.

Oldott, barátságos környezettben zajlott a képzés. Közvetlenek, segítőkészek az előadók.

Jól szervezett tanfolyam. Nagyon jól éreztem magam. Óvodai élet mindennapjaiban maximálisan hasznosítható tudást kaptam.

Ötletes, jó hangulatú, kreatív fejlesztő hatású volt. Rendkívül gyakorlatias és hasznos volt a továbbképzés.

Nagyon örülök, hogy olyan képzésen vehettem részt, ahol végre gyakorlati munkámhoz kaptam segítséget.

Nagyon jól éreztem magam, felszabadult oktatást tapasztaltam. Változatos technikákkal ismerkedtem meg, tetszett.


Debrecen - 2015. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Igazán gyakorlat, feladat centrikus volt a tanfolyam, a használható eszközök készítésével. Végre egy olyan tanfolyamon vehettem részt, ahol igazán tanulhattam új, kreatív, munkámban hasznosítható játékok készítését.

Újszerű, élmény dús, rengeteg mennyiségű játék szerepelt benne.

Jól szervezett, érdeklődést felkeltő, hasznos.

Sok jó ötletet adott az óvodai matematikai, logikai tevékenységek szervezésében, tartalmi megoldásaiban.

Gyakorlati tapasztalatokhoz juttatott, megfelelő szervezéssel, elegendő eszközfeltételekkel. Jól éreztem magam és bebizonyították, hogy az ismeretek gyakorlatban könnyebben átadhatók.

Nagyon jó hangulatú, és ötletgazdag továbbképzés volt. Az előadót nagyon megszerettük.


Budapest - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Sok plusz információt kaptunk a praktikus ötletek mellett. Figyelemfelkeltő, gondolkodtató. Nagyon tetszett, sok új játékkal gazdagodtam.

Nagyon gazdag anyagot adott át számunkra. Nagyon tetszett, hogy az alapötlet mellett sok-sok ötleteléssel (melyet közösen végeztünk) még gazdagította a lehetőségek tárházát.

Rengeteg gyakorlati tapasztalattal lettünk gazdagabbak, amit fel tudunk használni a gyerekekkel a mindennapokban.

Számomra újszerűek voltak, nagyon örülök a gyakorlati képzésnek, főleg mivel matematikát tanítani elég nehéz, hogy ne csak az elméleti részét oktassuk, hogy a gyakorlatban, játékosan tudjuk tovább adni

Tökéletes oktató, tökéletes hangulat, egy percét sem bántam meg.

Kreatív gondolkodásra ösztönzött. Sok ötletet adott.


Budapest - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Számomra nagyon hasznos volt. Már a csoportomban is sok játékot kipróbáltam, és szerették a gyerekek. Sok jó ötletet kaptam továbbgondolásra. Ösztönzött. Rávilágított arra, hogy egyszerű eszközökkel mennyi hasznos dolgot lehet készíteni.

Nagyon jó hangulatú, jól szervezett tanfolyam. Sok újdonsággal ismerkedtünk meg.

A hangulat nagyon jó volt. Az órák pozitívan teltek. Az oktató mindig vidám, jókedvű volt. Sok hasznos, könnyen elkészíthető játékot, illetve játék elkészítését ismerhettük meg. Új ötletekre inspiráló volt az összes foglalkozás.

A tanfolyamon nagyon sok új módszert, játékot, lehetőséget tapasztaltam, tanultam. Teljesen elégedett vagyon a tanfolyammal.

Ez a továbbképzés nagyon gyakorlati volt, használható játékokat készítettünk, az ovis gyermekeim nagyon örültek neki.

A két kedvenc területemet (matematika, vizuális) ötvözte, és tökéletesen megfelelt az igényeimnek.


Győr - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Tartalmas, gyakorlatias, változatos, érdekes, jól áttekinthető anyag, sokszínűség. Nagyon kellemes légkör, ötletcsere lehetőségét is biztosította a résztvevők között.

Az oktatón látszott, hogy, szereti, élvezi, amit csinál. Nagyon találékony, praktikus, jól felhasználható ötletei voltak.

Nagyon sok érdekes dolgot tanultunk. Nem csak újszerűeket, hanem a már ismerteket is más, tartalmasabb, hasznosíthatóbb formában.

Az oktató széles látókörrel rendelkezik, az óvodástól az iskolásig minden korosztály számára hasznosítható ötletekkel.

Nagyon sok ötletet kaptunk arra, hogyan lehet a matematikát még játékosabban megismertetni a gyerekekkel.


Pécs - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Maximálisan hasznosítható a mindennapokban, gyakorlatokban minden korosztálynál.

Számomra nagyon építő jellegű volt a továbbképzés, sok új ismeretre tettem szert.

Jól felkészült előadó, jó hangulatú tanfolyamot tartott. Nagyon sok új ötlettel lettem gazdagabb, köszönöm a lehetőséget.

Ötletekkel teli, továbbgondolkodásra inspiráló. Családias, nyugodt, de aktív hangulat.

Sok ötletet kaptam, amiket a matematika óra, ill. a korrepetáló és/vagy tehetséggondozó foglalkozásokon tudom majd hasznosítani.

Elsősorban gyakorlati megközelítése miatt tartom hasznosnak a tanfolyamot. Kifejezetten hasznos gyakorlati ismereteket szereztem.

Nagyon sok érdekes új játékkal ismerkedtem meg, nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a továbbképzésen.


Békéscsaba - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Sok jól hasznosítható ötlettel lettem gazdagabb, amit munkám során jól tudok majd hasznosítani.

Kreatív, hasznos fejlesztő játékokkal ismerkedtünk meg, korszerű anyagokkal és eszközökkel kombinálva. Nagyon sok, hasznos gyakorlatban is alkalmazható ötletet és tudást kaptam! Köszönöm!

A gyakorlatban jól alkalmazható az elkészített játékok beilleszthetők a mindennapi tevékenységekbe.

Jó hangulatú, rengeteg alkotó tevékenységet igénylő órákat töltöttünk el sok hasznos és a munkám során alkalmazható, beépíthető ötlettel gazdagodtam.

Az oktató közvetlen, segítőkész és szimpatikus. A hangulat végig oldott volt, egymástól is tanultunk, az oktató is nagyon sok jó lehetőséget mutatott meg.

Jó szervezés, megfelelő helyszín.

Nagyon kreatív, hasznos volt minden alkalom. Sok tapasztalattal gazdagodva térhettünk vissza az iskolába.


Budapest - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Sok új ötlettel gazdagodtunk, kicserélhettük tapasztalatainkat, és rengeteg lehetőséget ismerhettünk meg. Szakmailag tökéletes, mindenben színvonalas volt.

22 év óta az első tanfolyam, ami rengeteg tudást, tapasztalatot adott. Köszönöm!

Nagyon gyakorlatias, a játék örömére ráirányító jó tanfolyamon vehettem részt. Szívesen jártam, munkám során hasznosíthatóm.

Köszönöm, hogy itt lehettem, minden percét élveztem, nagyon hasznosnak érzem a tanfolyamot.

Nagyon kreatív, fantáziadús, logikus gondolkodást segítő.

Minden egyes alkalommal várakozással telve jöttem, mert tudtam, hogy egy jó hangulatú közösségben, kollégákkal tölthetem el a napot és olyan ötletekkel gazdagodom, melyeket a mindennapokban is fogok tudni hasznosítani.


Nyíregyháza - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

A mindennapokban használható, logikus gondolkodást fejlesztő játékokat, játék ötleteket nagyon hasznosnak, használhatónak találtam. Az első foglalkozások tapasztalatait és természetesen a többit is alkalmazom.

Nagyon örültem, hogy részt vehettem a képzésen. Rengeteg hasznosítható ötletet kaptam, melyeket azóta is használok.

Azért szerettem az Önök által hirdetett tanfolyamokon részt venni, mert gyakorlati, kézzelfogható dolgokkal lehettem gazdagabb, amelyeket be tudok építeni a napjaimba. A tanfolyamon rengeteg olyan játékötletet tanultunk, mely jól alkalmazható az általános iskola alsó tagozatán.

Gondosan megszervezett volt, az előadók felkészültek, tájékozottak voltak és rengeted gyakorlati jó tanáccsal szolgáltak.


Székesfehérvár - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Végre egy olyan tanfolyam, ami a gyakorlati munkánkat segítette a rengeteg ötlettel. Más irányba vitte a matematikai játékokkal való gondolataimat.

Hasznos és érdekes volt, jól felhasználható főleg nagycsoportban. Rengeteg szép, esztétikus anyaggal dolgozhattunk.

Kellemes, jó hangulatú légkörben dolgozhattunk. Tartalmasan vidáman ismerkedhettünk meg újabbnál-újabb képességet fejlesztő játékkal.

Jól éreztük magunkat. Több fejlesztési területről kaptunk ötleteket a gyakorlati munkánkhoz.

Teljes mértékben hasznosítható a mindennapokban, nagyon tartalmas ismeretanyag.

Nagyon örültem ennek a számomra új típusú továbbképzésnek, mely ennyire gyakorlati. Rengeteg új ötlettel lettem gazdagabb.


Veszprém - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon sok jó ötletet kaptunk, hasznosítani fogom a további munkámban. Biztos vagyok benne, hogy a gyerekek örüli fognak a sok új dolognak, játéknak. Szuper volt!

Nagyszerű vidám hangulatban, kiváló segítőkész oktatóval nagyon jól éreztük magunkat

Jól használható, kimondottan gyakorlatias.

Jó hangulatú, családias, ötletgazdag, kreatív.

Teljesen új volt számomra, ilyen tartalmas, érdekes eredményes oktatáson nem voltam még. Köszönjük az oktatónak emberközpontú, türelmes, segítőkész munkáját!

Gyakorlatban maximálisan alkalmazható!!! Köszönjük oktatónk segítőkész, önzetlen, türelmes, közösségünket megvidámító munkáját!


Szeged - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Teljesen új ismeretekhez, tapasztalatokhoz jutottam. Ezeket alkalmazni és népszerűsíteni fogom a munkám során.

Számomra nagyon hasznos volt, sok játékot készítettünk, végre egy gyakorlati képzés rengeteg ötlettel!

Érdekes, újszerű, jól együttműködő, látványos. Örülök, hogy itt lehettem.

Én szinte csak újdonsággal találkoztam + azzal az érzéssel sokszor, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe … ?!

Barátságos légkör, rengeteg eszköz, inspiráló feladatok jellemeztek minden alkalmat. Vártam, hogy jöhessek!

Számomra fejlesztően hatott, másképpen gondolkodom már a matematikáról. Jó hangulatú, igazán élményszerű, sok új ismeretet nyújtó tanfolyam.


Pécs - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon tetszett a tanfolyam, főként az, hogy végig tevékenykedtünk, végig kötetlen volt. Tetszett, hogy a játékokat a mindennapokban fel tudom használni.

Hasznos elméleti és rengeteg gyakorlati tudnivalót nyújtó tanfolyam!!

Hasznos volt, az elkészült játékokat rendszeresen használom. Tetszett, hogy csak gyakorlati volt, egész napi tevékenykedéssel, kötetlen idővel.

Nagyon tetszett, jól éreztem magam és sok új dolgot tanultam. Jó volt, hogy nem elméleti, hanem gyakorlati volt. Saját magunk próbálhattuk ki és készíthettük el. Gyakorlatias, rögtön használható eszközöket kaptam.

Lényegre törő, átfogó és komplex. Gyakorlati megvalósításokra kaptam támogatásokat.


Tatabánya - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Rengeteg új fejlesztő játékot ismertettek meg velünk. Az előadók nagyon ötletgazdagok voltak és mindig felkészülten érkeztek. Előre elkészített eszközökkel segítették munkánkat.

A tanfolyammal elégedett voltam. Sok dolgot készítettünk, melyeket fel tudok használni. Az alapötletek egy része ismert volt, de a továbbgondolás és a kivitelezés nagyon elnyerte a tetszésemet.

Újszerűek és a gyakorlatban alkalmazható játékokkal ismerkedhettünk meg. Jó hangulatú, tempós tanfolyamon vettünk részt. Sok hasznos, új játékkal lettem gazdagabb.

A készített matematikai játékokat nagyon jól fel tudom használni a munkám során. Nagyon köszönöm az itt tanultakat! Eddig is szerettem a matematikát, de most új lendületet kaptam a munkámhoz.


Debrecen - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Jól képzett szakemberek, jó hangulatban megtartott foglakozások. Öröm volt itt lenni.

Jól szervezett, kellemes környezetben tartották a tanfolyamot. Ami megmozgatta a fantáziámat és arra sarkalt, hogy hasonló érdekes játékokat találjak és is a gyerekeknek.

Számomra a meglévő elméleti tudáshoz olyan kreatív ötleteket adtak, ami nem teszi unalmassá a gyerekeknek a matematikai tapasztalatok szerzését.

Minden játékot lehet tovább fejleszteni, továbbgondolni esetleg komplexen csatolni más tevékenységhez. A tanfolyam szervezetten, mindig pontosan kezdődött. Sok lehetőséget biztosított az elmélyedésre egy-egy témában.

A matematikai, logikai játékok számomra érdekesek, és tartalmaznak új elemeket is az előzetesen megszerezett ismereteimhez képest. Úgy érzem, hogy az új ismeretekkel tovább tudom gazdagítani, színesíteni szakmai munkámat.


Szeged - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Minden eszköz maximálisan biztosítva volt számunkra. Az oktatók mindenben segített nekünk.

Ennél jobb, gyakorlati továbbképzésen még nem voltam, kívánom, hogy minden gyakorlati képzésen hasonló dolgokat tanuljak meg. Maximálisan fogom majd hasznosítani az itt szerzett tudást és feladatokat.

Beépíthető a hétköznapi oktatómunkába, változatossá teheti azt. A tanfolyam jól szervezett, kreativitást serkentő eszközökkel biztosítja a résztvevők sikerélményét.


Miskolc - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Az előadók módszerei jól felhasználhatóak a további munkámban. Hiteles, lelkes igényes ismeretszerzést, tudást kaptam. Nagy örömmel és várakozással indultam a tanfolyamon.

Már az első alkalommal éreztem, milyen frissítést kaptam. Rögtön ki is próbáltam 1-1 játékot, amit a gyerekek és én is élveztünk.

Számomra rengeteg ötletet ismertettek meg, amit a munkám során tudok majd alkalmazni, és amiket még nem ismertem, nem láttam sehol.

Nagyon élmény dús, pozitív hangulatú tanfolyam volt. Sokat tanultam.

Teljes mértekbe elégedett vagyok a tanfolyammal. Sokoldalúan beépíthető a mindennapjainkba.


Budapest - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Számomra érdekesek voltak a feladatok. Sok újdonsággal találkoztam a képzés során. Öröm volt itt lenni, elégedett vagyok.

Segítőkész kellemes légkör! Az oktatók lelkiismeretesen, alaposan felkészültek a tanfolyamra. Mindig készségesen segítettek.

Nagyon jó volt. Egy kis „béke szigete” alakult ki minden alkalommal.

Sok újdonság volt. Jó lehetőség volt, hogy meg is lehetett csinálni itt, és ebben segítséget kaptunk.

Új gondolkodásmódra ösztönzött a játékeszközök használatával kapcsolatban – legyünk kreatívak más-új szabályok, játéklehetőségek kitalálása. Tartalmas ötletgazdag volt a tanfolyam. Köszönjük!


Székesfehérvár - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon újszerűnek találtam a gondolkodásukat, látásmódunkat is újította, a tudásunkat gyarapította. Mind szakmailag, mind emberileg példaértékű volt számunkra mindegyik oktatónk. Nagyon hasznos! Mindenkinek ajánlom! Én szinte nap, mint nap fel tudom használni az óvodai foglalkozásaimon az itt szerzett tapasztalatokat.

Nekem ez a fajta továbbképzés teljesen új volt, eddig nem voltam még ilyenen, ahol ennyi szuper jó, gyakorlatban hasznosítható dolgot láttam, készíthettem. A tanfolyam elejétől a végéig nagyon kellemes, közvetlen hangulatban telt, jól éreztem magamat, köszönöm.

A tanfolyam nagyon hasznos volt, rengeteg új ötletet kaptunk, melyekkel színesíthetjük a matematika órákat.

Az ALAP Pedagógiai Központ
fenntartója a SZORT Bt.

OM Azonosító
FMK/OM -00600-2009


Mobil: +3630-624-72-73


Ugrás a lap tetejére ...