KÖRNYEZETISMERETI TÁRSASJÁTÉKOK KÉSZÍTÉSE című képzésünk hallgatói véleményei


KÖRNYEZETISMERETI TÁRSASJÁTÉKOK KÉSZÍTÉSE

KÖRNYEZETISMERETI TÁRSASJÁTÉKOK KÉSZÍTÉSEHallgatóink minden képzés végén anonim értékelő űrlapot töltenek ki, amelyben számokkal és szövegesen jellemzik, értékelik továbbképzéseinket. A lenti értékelések a teljesség igénye nélkül, de szerkesztetlenül kerültek weboldalunkra. Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárultak képzéseink fejlesztéséhez és sikeréhez.


Jelenleg az alábbi városokban indul:

BUDAPESTEN, a Nyugati pályaudvarnál 2024. március 21-22-től
(csütörtök-pénteki napokon)
A részletek itt >>


A képzés értékelései

A véleményeknél a jelenlegi, és a korábbi más akkreditációs számmal rendelkező, de hasonló megnevezésű, és tematikájú továbbképzéseink értékeléseit is megjelenítjük!

BUDAPESTEN, a Nyugati pályaudvarnál - 2022. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

- Minden játékra jellemző, hogy többféleképpen játszható. Ez nagyon tetszik benne. Nagyon színvonalas volt a tanfolyam. Sokféle játékeszközt kaptam kézhez, melyek mindegyikét fogom tudni használni majd a csoportomban.

- Gabi közvetlensége, nyitottsága, jókedve tükröződött a tanfolyam hangulatában is. Jókat nevettünk, segítettük egymást is a munkában.

- Gabi maximálisan felkészült. Bármilyen kérdéssel lehetett hozzá fordulni. Végtelen türelmes volt mindenkivel. Maximálisan gyakorlatias játékokat kaptam. Minden korosztályhoz kaptam ötleteket.

- Valóban „intenzív” tanfolyam volt, ahol nagyon sok értékes, a gyakorlatban is hasznosítható ötleteket kaptunk. Végig egy nagyon oldott légkör uralkodott, a játékok készítése közben segítettük egymás munkáját, barátságok szövődtek, szakmai beszélgetések alakultak ki. Gabi szakmailag elkötelezett, kedves és segítőkész. Teljes mértékben elégedett vagyok!

- Nagyon színvonalas volt a továbbképzés, rengeteg játékötlettel, minőségi eszközökkel. Nagyon jó hangulatban teltek a képzés napjai. Gabi naprakész, telis-tele ötlettel! Nélkülözhetetlen a mindennapok során!

- A tanfolyam témában és technikai megoldásaiban kiváló volt. Teljesen újszerű és sok újat mutató játékokat készítettünk. Nagyon színes, sokrétű a képzés. Motivációt és új célokat mutatott. Jó minőségű, szép, rengeteg eszköz állt rendelkezésünkre a játékok elkészítéséhez. Rendkívül jó és oldott hangulatban telt el a teljes időtartam. Kellemes ember és jelenség Gabika. Nagyon felkészült, segítőkész, önbizalmat töltő. Mindenben naprakész.

- Már voltam Gabi továbbképzésén, nagy öröm volt ismét az ő tanfolyamán részt venni. Sok újdonsággal, „jópofa” játékait minden korcsoportban tudom hasznosítani. Az oktató minden területen felkészült volt. Esztétikus munkáit mutatta be nekünk, amit alapul használhattunk az elkészített munkáinkhoz. Mindenben segítőkész. A gyakorlatban már bizonyított számomra, hogy a gyerekek között nagyszerűen tudom felhasználni az itt készült játékokat.

- Én személyesen sok jó ötletet kaptam. Nagyon inspiráló volt a sok, jó minőségű ábrázolási eszközökkel való kreatív alkotómunka. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb alapjátékot tovább fogom fejleszteni. A gyerekek lesznek a leghitelesebb elismerői ennek a valóban változatos, a gyerekek életkori sajátosságaihoz igazodó általam elkészített környezetismereti játék gyűjteményemnek. Köszönöm, hogy részt vehettem!

- Érthető feladatadás - Türelmes, kedves, hozzáértő attitűd - Jó humorérzék, oldott légkör - Bátorítás, biztatás - Sikerélmény biztosítása, önbizalom növelése. - Jól esett a közvetlen, személyes megerősítés, dicséret. - Rendkívül hasznos, praktikus, jól bevált ötletek, emellett kreatív megoldásokra való sarkallás. - Teljesen elégedett vagyok, köszönök mindent!


Budapest - 2021. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

A tanfolyam témáiban és technikai megoldásaiban is kiváló volt. Motivációt és új célokat mutatott a gyakorlati és elméleti oktatásban. Gabi tapasztalt, közvetlen, szakmailag felkészült, gyakorlatias, polihisztor pedagógus. Külön élményt nyújtott a művészeti területen való jártassága. Felkészült, rugalmas és segítőkész.

Tökéletesen beilleszthetőek a pedagógiai munkámba. Örülök, hogy részt vehettem rajta. Köszönöm szépen!

Fantasztikus mennyiségű eszközt használhattunk. Nagyon elégedett vagyok, rengeteg új játékformával ismerkedtem meg. Köszönök mindent!

Épp azért jöttem ide, mert tudtam, hogy olyan tudást, gyűjteményt készítünk, amit a mindennapi munkámban RÖGTÖN tudok hasznosítani. Az oktató, Gabriella maximálisan segítette a tanfolyam gördülékenységét, tevékenységeinket profin irányította.


Budapest - 2019. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon jó minőségűek az eszközök, minden ötlet, játék könnyen elkészíthető, megvalósítható.

Maximálisan új technikákkal és módszerek alkalmazásával ismerkedhettem meg. Családias, közvetlen és oldott hangulatban telt a képzés, minden alkalommal nagyon szeretetteljes légkörben. Minden területre hasznosítható gyakorlati képzésen vettem részt.

Szeretném továbbadni a látottakat kollégáimnak is, javasolni fogom ezt a továbbképzést! Minden korcsoportra találtam használható, jó ötleteket, maximálisan elégedett vagyok.

Kedves, barátságos, közvetlen és segítőkész oktató. Vidám, jó a hangulat.

Gabriella nagyon felkészült, rengeteg gyakorlati tudást ad át, amiket ő maga is kipróbált. Ez nagyon sokat számít! Köszönöm!


Budapest - 2019. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon jó ötleteket kaptam, beindította még jobban a fantáziámat. A játékhoz, mint tevékenységhez való hozzáállás, az, ami újszerű volt számomra. Minden megoldás lehet jó, alakíthatjuk többféleképpen az adott tevekénységet.

Sok ötletet kaptunk, amelyet minden korosztályban tudunk alkalmazni, hasznosítani, tovább gondolni. Fontos a differenciálás, így mindig minden gyereknek lehetősége van a sikerélmény átélésére.

Jó hangulatban, barátságos részvevőkkel, nagyon jó éreztem magam. Szakmai játékokkal gazdagodtam, amit au óvodában fogok tudni használni.

Az óvodában végzett fejlesztő munkánk sokszínűbb, kreatívabb, tudatosabb lesz a továbbképzésen tanultaknak köszönhetően.

Hivatásában elkötelezett, munkájában lelkes és igényes oktató.

Óriási segítség lesz a mindennapi munkámban a játékgyűjtemény használata, mely lehetőséget ad a differenciált fejlesztésre, sőt a tehetséggondozásra, iskola előkészítésre is.

Nagyon jó módszertani tartalmat kaptam. A képzésen. Úgy gondolom a saját szemléletem is változott, már tudatosan használom a játékokat és készítek saját gyűjteményt.


Budapest - 2018. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Jól szervezett, kultúrált környezetben zajlott, egy jól felkészült tudatos pedagógussal. Az eszközök és a játékok változatosak és jól használhatók a munkám során.

Az oktatók felkészültek, alaposak, átgondoltak voltak folyamatosan.

A gyakorlatban nagyon jól használható, fejlesztést, gondolkodásra ösztönzést segítő játékokat készítettünk Maximálisan felkészült, óráról órára sok újdonságot bemutató oktatót ismerhettem meg. Az órákon is új és új játékokon gondolkodott, néha készített is.

Teljesen újszerű, más megvilágításba került a tanfolyamról alkotott véleményem. Élveztem minden percét. Megtanított gondolkodni, és az eszközkészítést is új megvilágításba tenni.

Hétről – hétre igényes, szuper anyagokat, eszközöket ismertem meg, próbáltam ki. Sok-sok kreatív ötletet kaptam.

Az elkészített játékokat kiválóan tudom használni a gyakorlatban, munkám során, hiszen nagyon univerzálisak, sok-sok képességterületet fejlesztenek.

Örülök, hogy lettek saját játékaim, melyeket én készítettem el. Szeretnék még ilyenfajta tanfolyamra járni. Gyönyörű papírok, ceruzák, eszközök vártak, amikkel öröm volt dolgozni.


Budapest - 2018. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Már az első órán tapasztaltam, hogy nagyon hasznos ez a továbbképzés. Teljes mértéken újszerű és biztos vagyok benne, hogy alkalmazni fogom az itt tanultakat.

Ötletgazdag játékok, kreativitás fejlesztése, változatos fejlesztési lehetőségek.

Mindennapokban tudjuk használni az itt elkészített játékokat. Segíti, színesíti pedagógiai munkánkat, fejleszti kreativitásunkat.

Jó szervezett, érdekes, az oktatók türelmesek voltak. Jól használható a jövőben.

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Eleinte izgultam, hogy vajon milyen lesz, azután már az első alkalommal örömmel készítettem a játékokat. Most kezdjük a foglalkozásokat, alig várom, hogy az itt elkészített játékokat megmutathassam a gyerekeknek. Köszönöm ezt az élményt!

Sok kézzelfogható, jól használható ötletet, játékot ismerhettem meg, az alapanyagok és az eszközök, minőségiek.

Az oktatók maximálisan felkészültek az aznapi tanfolyamra. Élményteli előadásokat vezettek.

Mindig szívesen jövök, mert használható ismereteket, ötleteket szerzek, melyeket hasznosíthatok munkámban.


Százhalombatta - 2017. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Érdekes, rengetegféle feladattal, technikákkal ismerkedtünk meg. Az oktatók felkészültek, közvetlenek, segítőkészek voltak. Óvónői gyakorlatomban maximálisan hasznosítható gyakorlati és elméleti ismereteket kaptam.

A tanfolyam segített beindítani gondolkodásomat a fejlesztőjátékok kitalálásában, tovább gondolkodásában, megvalósításában. Nagyon hasznosnak találom, könnyebbé teszi a különböző témák feldolgozását a gyerekekkel.

Látható és érezhető volt az oktatók sok éves tapasztalatain és felkészültségükön alapuló magas szintű tudás.

Sokat tanultam a továbbképzésen, nagyszerű ötleteket kaptam a munkámhoz. Maximálisan felkészültek voltak az oktatók, tele ötletekkel.


Miskolc - 2017. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Néhány ismert és már használt játék is volt, de közös ötletekkel, kreativitással sikerült újszerűvé, használhatóbbá tenni.

Sok új ismeretet és játékötletet is kaptam, mely remekül adoptálható a saját csoportom számára.

Az oktatók azonosulni tudnak a gyermeki gondolkodással, érezni, hogy hosszú gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek.

Nagyon jó ötletekkel gazdagodtunk a tanfolyam során. Az alapötletek fejletségi foknak megfelelően, korcsoportonként magasabb szintű tudást igényel az eszközhasználat ill. a feladatok megoldása.

Jó hangulatban folyt a tanfolyam, bármit lehetett kérdezni, készségesen válaszoltak az oktatók.

Teljes mértékben elégedett vagyok. Annyira lekötött a munka, hogy gyakran enni-inni is elfelejtettem. Minden oktató, lelkes, segítőkész, barátságos.

Minden játék alkalmazható az óvodában és az iskola alsó tagozatában is, és továbbfejleszthetőek.


Budapest - 2017. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Jó szakmai színvonal. Változatos, érdekes. Rugalmas, önállóság meghagyásával.

Élményszerű, jól használható ötleteket kaptam, amelyet maximálisan fel tudok használni a gyerekek fejlesztésében. Köszönöm!

Használható, színes kreatív feladatok voltak iskolás gyerekek számára is.

Sok kreatív mindennapi munka során használható játékokat kaptam. Köszönöm.

Gazdag anyagátadás, használhatósága kitűnő. Sok ötletet kaptam, megfelelő anyagokkal együtt. Igazán hasznos volt, azt kaptam amit vártam.


Budapest - 2017. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Szemléletformáló, sok új ötlettel gazdagító tanfolyam. Elégedett vagyok teljes mértékben.

Kreatív, ötletadó, gyerekekkel is elkészíthető, mindennapi életben jól hasznosítható játékokat készítettünk.

Remek volt, hogy gyakorlatias volt és erre épült. Hangulatos, vidám hangulatban teltek a napjaink.

Köszönöm! Hasznos, használható, újszerű, szép, esztétikus!

Nagyon élvezetes volt a tanfolyam, kimondottan felüdítő sok élményt nyújtott.

Derűs, oldott, tevékeny, segítőkész légkör alakult ki. A gyerekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket kaptam.

Tartalmas hasznos volt! Köszönjük!


Békéscsaba - 2016. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Végre egy tanfolyam, aminek minden percét hasznosíthatom a gyerekek körében. Sok új dolgot ismerhettem meg, amelyeket az Interneten sem láttam még!

Barátságos légkör, közvetlen oktató. Érdekes, új módszereket ismertettek meg velünk. Mindenki jól érezte magát.

Sok újdonsággal találkoztam, több esetben egy már ismert játék leegyszerűsített, bővíthető, jól kihasználható, rugalmasan átalakítható változatát ismertem meg.

Kellemes alkotó műhely alakult ki. Az oktató kedvessége, közvetlensége, segítőkészsége példa értékű. Maximálisan elégedett vagyok az oktatóval, mind a tárgyi, mind a tartalombeli felkészültségével.

Nagyon jól hasznosítható játékokat és ötleteket kaptunk. Nagyon szépen köszönöm! Nagyon-nagyon hasznos. A további munkám folyamán jól hasznosítható. Inspirálóan hat további mindennapjaimra.


Szeged - 2016. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Rengeteg új kreatív fejlesztőjátékkal ismerkedtünk meg, melyekkel a hétköznapi munkánkat színesíteni tudjuk.

Nagyon sokoldalú, széleskörű lehetőségekkel ismerkedhettünk meg. Sok-sok újdonság, eddig számomra ismeretlen játék birtokába juthattunk. Gazdag ismeretszerzési lehetőség volt.

Gyakorlati hasznossága, sok évre való ötletanyaga nagyban segíti munkámat.

A lehető legjobb választás volt. Amannyiban lehetőség nyílik hasonlóra, szorgalmazom a részvételt, a kolléganők körében is. Hatalmas előnye a gyakorlatiasságon múlik, a szakmailag felkészült előadókon és a minőségi alapeszközökön.

Kedvesek, jól felkészültek voltak az oktatók, és nem utolsó sorban segítőkészek.


Pécs - 2016. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Tartalmas, témákban gazdag változatos eszközök készítésére volt lehetőség. Kellő mennyiségű eszközt biztosított a kreatív alkotó munkához.

Nagyon jó volt, érdekes, hasznos játékokat készítettünk. Jó volt a hangulat, az oktató kedves volt. Sok új dolgot készítettünk, amit később hasznosítunk.

Örülök, hogy a megismert eszközöket elkészíthettük és alkalmazhatjuk pedagógiai munkában. Munka közben pedig volt lehetőség tapasztalatcserére, beszélgetésre.

Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam. Ötletekkel, új játékokkal térhettem haza óvodámba. Szívesen jöttem.

Nagyon tetszett és a továbbiakban is szívesen részt vennék hasonló képzéseken.

A tanfolyamon csak pozitív ismeretekkel és tapasztalatokkal gazdagodtam. A hangulat, a légkör kellemes volt, az oktató rendkívül kedves és támogató, segítőkész volt.


Budapest - 2016. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Mindenképp fel fogja dobni a mindennapok szürke, unalmas hétköznapját. Az itt tanultakat több tantárgyban (ének, környezet) is használni fogom majd.

Én most jártam először ilyen továbbképzésen. Szuperül éreztem magam, a légkör is nagyon jó volt. Sok-sok ötlettel gazdagodtam, amit az iskolában megpróbálok majd átadni. Tovább jó munkát, sok ötletet kívánok!

Nagyon hasznos volt, mivel kizárólag a gyakorlatban is alkalmazható ismereteket kaptunk, abból pedig nagyon sokat.

Nagyon színvonalas, gyakorlatközpontú foglalkozások voltak. Nagyon köszönöm azt a szemléletet, amit az oktatók közvetítettek, hogy játékosan a legnehezebb tananyag is megtanítható.

Ez nekem a második képzésem az Önök sorozatában. Nagyon tetszik! Hasznos és sok-sok ötletet kaptam.

Nagyon összefogott, jól használható dolgokhoz, ismeretekhez jutottam. Egyszerű ötletek, amik nem is jutnak eszembe.


Győr - 2016. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Több játéknál nagyon megörültem, pontosan erre van szükségem és nem jutott eszembe! Köszönöm!

Nagyon tetszett, minden alkalommal örömmel, érdeklődve jöttem. Jó néhány játékot már játszottam a gyerekekkel az oviban.

Egyes témákhoz nagyon hasznos feldolgozási módokat, technikákat ismerhettünk meg, ötletes megoldásokkal.. Magasan azt kaptam, amit vártam, lett egy gazdag ötletes gyűjteményem.

A 10-es skálán 10-re értékelném, abszolút a mindennapokban hasznosítható megoldásokat, ötleteket kaptunk.

A tanfolyam jól szervezett volt. Az oktatók felkészültek, segítőkészek! Esztétikus, jó fejlesztési lehetőségeket adnak a játékok, nagy segítséget nyújtanak a különböző témák feldolgozásában.

Inspiráló, követhető. Az oktató motivált, a feladatok közösségformálásra is alkalmasak voltak. A vártnál hangulatosabb volt a tanfolyam, nagyon sokféle játékkal, vizuális technikával ismerkedtem meg. Élménydús volt.


Budapest - 2016. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Számomra újszerűek voltak és hasznosak. Örömmel fogom alkalmazni a csoportomban. Sok-sok ötlettel lettem gazdagabb, hogy milyen egyszerű anyagok sokszor mennyi mindenre alkalmasak. A tanfolyamon megszerzett ismeretek újszerűek. Ötletes, színes, vidám.

Sok új ötlet és játéktevékenység volt elsajátítható. Teljes mértékben használni tudom munkám során.

Sokrétű, jól hasznosítható, több oldalról megközelíthető ötleteket kaptunk. A munkámba szinte mindent beépíthetek. Sajnálom, hogy vége. Köszönöm, hogy itt lehettem.

Jól éreztem magam. Tetszett az oldott alkotólégkör.

Sok jó ötlet, üdítő kikapcsolódás, azonnal felhasználható fejlesztőjátékok, a játék öröme, megújulás. Maximálisan használható a gyakorlatban. A legtöbb játékot ki is próbáltuk a gyerekekkel, nagy sikere volt.

Gondolatébresztő, alkotó kedvre ösztönző, érdekes, élményszerű volt a továbbképzés! Köszönöm!

Fantasztikus ötleteket kaptam. Köszönöm!


Budapest - 2016. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Lendületet adott! 34 év óvodai pedagógiai munka után már ritkán készítek a gyerekeknek játékokat. Gazdagodott az ötlettáram, melyekből újabb ötleteket tudok majd kitalálni, úgy érzem, sokat fejlődött a kreatív gondolkodásom.

Igazán hasznos, jó volt a tanfolyam. Másnak is fogom ajánlani.

Nekem ez már a második tanfolyamom volt itt, pont azért, mert csak gyakorlati haszna van!

A konferencián hallottak nagyon érdekesek voltak, élményszerű volt. A gyakorlati foglalkozások is rendkívül hasznosak voltak.

A tanfolyam alkalmazkodik a reális megvalósításhoz, érthető, rugalmas és ötletgazdag.

Megfelelő jó anyagok és eszközök álltak rendelkezésre. Az oktató felkészült volt és segítőkész.


Balatonszabadi - 2015. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Gazdagodott tudásom, ismerteteim, színesedett eszköztáram.

Munkahelyemen kollégáimnak is átadtam az itt hallottakat, nagy tetszést aratott!

Olyan játékokat készítettünk el, amelyeket a munkám során nap mint nap használhatunk a gyerekkel figyelembe tartva életkori sajátosságait, képességeit.

Sok új kreatív dolgot készítettünk. Az óvodában nagyon élvezték a gyerekek, ha egy-egy új játékot vittem be. Nagyon hasznos tanfolyam volt.

Már használjuk a tanultakat folyamatosan. Lendületet kaptunk a munkához. Örülök, hogy eljöttem.

Nevelőmunkámban, az óvodában sok hasznát vettem. A gyerekek boldogan vették birtokba az új játékokat.


Zalaegerszeg - 2015. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Sok érdekes, és általam nem ismert játékot, ötletet kaptam. A bemutatott játékok érthetőek, hasznosak voltak, a gyakorlati munkámban is használhatók.

Nagyon jó éreztem magam. Örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon, és az itt szerzett ismereteimmel színesíthetem az óvodai mindennapokat.

Egyéni s csoportos fejlesztésben egyaránt alkalmazható játékokat készítettünk.

Minden korosztálynak megfelelően találtam újszerű lehetőségeket, gyakorlatias volt a képzés. Kellemes környezetben, jó hangulatban telt valamennyi nap. Minden eszközt, lehetőséget megkaptunk, hogy tevékenyen tudjunk alkotni.

Nagy örömmel jöttem! Végig remek hangulatban zajlott, rengeteg gyakorlati tapasztalatot gyűjtöttem. Több dolgot kipróbáltam már a csoportban és nagyon tetszett a gyerekeknek. Hasznosak az itt tanultak.


Csorna - 2015. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon jó hangulatban telt el ez a néhány nap, melyek alatt szuper jó ötleteket kaptam. Ezen kívül lehetőség nyílt több kollégával, szakemberrel megbeszélni egy-egy problémát.

A kapott ismeretanyag teljes mértékben felhasználható az óvodai munkámban. A felkínált eszközök és lehetőségek számomra ismeretlenek voltak. Nagyon tetszett minden!!!

Rendkívül érdekes és figyelemkeltő volt. Színes, ötletes és változatos!

Már most alkalmazom az itt tanultakat. 3. osztályos tanítványaim nap mint nap kérik és játsszák az itt készített játékokat.

Örülök, hogy itt lehettem, sok érdekes játékot ismerhettem meg.

A tanfolyam szervezettsége nagyon jó volt, főleg hogy gyakorlatias, és sok-sok tevékenységi forma megvalósult.

A tanfolyam nagyon ötletes, ünnepköröknek megfelelő dolgokat készítettünk.

Elvárásaimnak maximálisan megfelelt. Minden szempontból a megelégedésem tudom csak kifejezni.

A hangulat nagyon jó volt. Ösztönzőleg hatott, a nyugodt, alkotó légköre.


Nyíregyháza - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Vidáman, jó hangulatban, lelkes munkával teltek a továbbképzés napjai. Az itt látottakat mindenki igyekezett elkészíteni, hogy a sok kreatív ötletből semmi se maradjon megvalósulatlan.

Számomra is nyújtott dolgokat, amelyeket még nem ismertem, és örülök, hogy eljöttem erre a tanfolyamra. Nagyon hasznos és beépíthető dolgokat kaptunk ezen a tanfolyamon. Az óvodapedagógusoknak erre van szükségük.

Eddigi tanfolyamaim közül, melyeken részt vettem, ez volt a legújszerűbb.

Sok új dologgal ismerkedhettünk meg, sokoldalú tevékenységgel, aminek igen nagy hasznát vesszük munkánk során. Ez az a továbbképzés, amiből sok kellene, mert nagyon jó volt. Hasznos dolgokkal lettünk gazdagabbak.


Tatabánya - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Már másodszor választottam ezt a képzést, mindkétszer meg voltam elégedve.

Jó volt. Érdekes, az óvodában jól használható játékokat készítettünk.

Végre részt vehettem egy ilyen tanfolyamon, amely gyakorlati ötleteket adott, és alkalmazni tudom óvodai mindennapjaimban.

Gyógypedagógusként jól hasznosítható a fejlesztések során. Mindennapjainkban felhasználható, praktikus ötletek.

Igen hasznos volt, jól alkalmazható, egyszerű, könnyen elkészíthető játékokkal ismerkedtünk meg. Ilyen jellegű továbbképzésen most vettem részt először, nagyon tetszett.

Fejlesztette kreativitásomat, nyitottá tett a fejlesztő játékok készítésére. A továbbképzés anyaga a mindennapi gyakorlatot szolgálja.


Veszprém - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Ez a továbbképzés hasznos, gyakorlatias, munkám során alkalmazható. Nagyon sok új, érdekes játék készítését tanultam meg. Több új technikával is megismerkedtem.

Nagyon hasznos volt, mert elértem a célt, hogy tovább fejlődjek szakmailag.

Sokféle módon újulhattunk tudásunban, pályám alatt már kezdtem elfáradni attól, hogy mindig valami újat találjak ki. Ez a tanfolyam igazán segített ebben.

Jó szervezés, remek előadók, sok új ismeretek sokasága. Szívesen fogom és tudom is alkalmazni minden korcsoportban.

Több új technikát tanultam a tanfolyamon, ezeket már többször felhasználtam a munkám során, sőt a nyári játszóházban is nagy sikere volt.

Közvetlenség és segítőkészség jellemezte a tanfolyam egészét. A jó hangulatban nagyon gyorsan elszaladt az idő és mindig nagyon vártuk a következő alkalmat.


Baja - 2015. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Ilyen, ehhez hasonló tanfolyamokon szívesen veszek részt a jövőben is, mert nagyon sok gyakorlati dolgot tanulhattam.

Az oktató felkészültsége nagyon jó. Ösztönzőleg hatott. Nem kell drága pénzért játékot venni – fillérekből lehet nagyon szuper játékokat készíteni.

Nagyon ötletes, kreatív, mindenképpen hasznos volt! Minden percét élveztem, a sokféle technikát, sokszínű anyagokat, különböző ötleteket.

Jó hangulatban zajlott. Az oktató jól felkészült volt. Sokat tanultam.

Nagyon hasznos volt, otthoni kollégáink is érdeklődve várták, milyen új játékokat viszünk haza.

A tanfolyam rendkívül változatos, sokrétű érdekes hasznos volt.


Budapest - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Jó hangulatú, vidám, humoros. Az oktató közvetlen, segítőkész, kedves kommunikatív, barátságos.

Nagyon nyugodt légkörben folytak a játékok elkészítései, közvetlen, baráti légkörben.

Gyakorlatias, megnyugtató. Végre nem elmélet. Ilyen tanfolyamot kerestem. Mindennapi munkámhoz jó ötleteket kaptam, mind a környezetismereti, mind a matematikai tapasztalatszerzés területén.

Nagy örömmel jöttem minden alkalommal és igyekeztem mindent megcsinálni, megtanulni. Jó hangulat volt, mindenki segítőkész volt.

Örülök, hogy jelentkeztem és részt vehettem a tanfolyamon, jó hangulatban, hozzáértő oktatók között sok újat tanultam, segítőkész volt mindenki az eszközök elkészítésénél.

Nagyon jó ötletekkel gazdagított, melyek jól alkalmazhatók a gyermekek fejlesztésére.

Nagyon jól éreztem magam. Szívesen vettem részt rajta. Új technikákat ismerhettem meg. Sokat tanultam, melyeket nagyszerűen hasznosíthatok a munkám során.


Székesfehérvár - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon jó hangulatú, ötletgazdag, a továbbiakban hasznosítható ismeretekkel gazdagodtam.

Személy szerint én sok mindent használok a nap folyamán, és kérik is a gyerekek, az itt készített játékokat!

Jól alkalmazható, érdekes dolgokat tanultunk, ami segíti a gyerekek fejlesztését.

Vidám, derűs légkörben alkothatott mindenki, az egyszerűtől a kissé bonyolultig. Kimondottan a mindennapokban használható ötleteket kaptunk.

A matematikai játékok készítésén már részt vettem korábban. Nagyon tetszett az is ezért jöttem el a környezetes változatra is.

Nem csak sok-sok új ötletet, technikát kaptam, hanem rengeteg olyan apró ötletet, melyet egy-egy játék készítésénél alkalmazni tudok (sokoldalúság!) Felnyitotta a szemem a különféle agyagok sokrétű felhasználásáról, óvónői ötlet tarisznyámat maximálisan feltöltötte! Köszönet érte!

Azokat a továbbképzéseket várom mindig és szeretem, melyeket a gyakorlati munkám során tudok alkalmazni a továbbiakban, s ez a továbbképzés 100%-ban erre épült.

Nagyon szerettem jönni, és örülök, hogy a kellemes időtöltést összekötöttem a hasznossal! Köszönöm Zsuzsa!


Nagylózs - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Rengeteg használható, ötletet kaptunk, minőségi eszközökkel, jó hangulatban.

Az oktatók felkészültsége kiváló, saját gyakorlati tapasztalataikkal új lendületet adtak további pedagógiai munkámhoz.

Jó hangulatú, hasznos tapasztalatokat adó tanfolyam volt.

Csupa új ötlettel, kivitelezéssel találkoztam. Eredeti játékötletek, igényes megvalósítás.

Rendkívül sok jó dolgot tanultunk meg a tanfolyamon. Nagyon sok mindent kipróbáltam már most az óvodai munkám során, a gyerekek szívesen játszottak vele.

A tanfolyam jól szervezett, nagyon sok ötlettel, lettünk gazdagabbak. Minden téren maximálisan elégedett vagyok!

Egy élmény volt! Színvonalas, nagyon kreatív, rengeteg ötlettel.

Kifejezetten gyakorlatias volt a képzés, ami nagyon sok képzésen hiányzik.


Budapest - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Tartalmas, sok új és érdekes, ötletes színes dolgot tanulhattam meg.

Számomra teljes mértékben hasznos volt. Ha legközelebb továbbképzésre kell mennem, biztos, hogy az ALAP pedagógiai Központ képzései közül fogok választani.

Örülök, hogy jelentkeztem, és részt vehettem a tanfolyamon. Hozzáértő oktatók között sok újat tanulhattam, segítőkész volt mindenki az eszközök készítésénél.

Az oktatók jól felkészültek, szakmailag magas színvonalat képviselnek. Nagy örömmel jöttem minden alkalommal és igyekeztem mindent megcsinálni, megtanulni. Jó hangulat volt, mindenki segítőkész volt.

Minden ötlet 100%-ig hasznosítható az óvodában. (Sok mindent kipróbáltam már!)

Ilyen tanfolyamot kerestem. Minden alkalommal jó ötleteket kaptam, mind a környezeti, mind a matematikai tapasztalatszerzés terén.

Nagyon tetszett, gyorsan elment az idő, és sok, a munkámban használható eszközöket tudtam készíteni.


Debrecen - 2014. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon jól éreztem magam, sok új információt kaptam, és sok ötletet sajátítottam el.

Színes, ötletes, jó hangulatú. Az oktató felkészültsége kiváló volt. Nagyon felkészült, tapasztalt és teljes mértékben színvonalas előadás módja szimpatikus volt.

Rengeteg ötletet, jól használható információt, gyakorlati tudást sajátítottunk el. Köszönet érte!

A képzésnapok nagyon oldott hangulatban teltek. Az előadó nagyon kedves, felkészült, segítőkész. Minden alkalommal rengeteg játékot, változatos témában kaptunk tőle. Nagyon profi.

Mindvégig nagyon jól éreztem magam. A tanfolyam tartalmas, újszerű, gyakorlatias.

Millió jó ötletet, segítséget adott számomra.

Minden itt hallott, tanult ismeretet fel tudunk használni a gyakorlatban


Békéscsaba - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Sok éves munkánk során gyakran szembesülünk a kiégés veszélyével. Ez a tanfolyam mind szakmailag, mind érzelmileg feltöltött. Nagyon jól éreztem magam, s nagyon hasznos is volt. Végre egy olyan képzés mely gyakorlati munkánkat maximálisan segítette.

Sok-sok ötletet lehetett meríteni. Tartalmas, komplex volt.

Kreatív, gyakorlatban jól alkalmazható ötleteket hozó, felkészült oktatók.

A tanfolyamon szerzett tapasztalatok mindenképpen hozzájárulnak a munkám gazdagításához.

Élvezhető, érdekes, kreatív, munkás. Ilyen képzésre bármikor szívesen jelentkezem, végre a gyakorlatban is minimális eszközigényű és motiváló játékokat használhatok.

Nagyon hasznos az óvodáktól a kisiskolásokig (sőt nemritkán 5-6 osztályos gyerekeknél is) alkalmazhatók a tanultak.


Debrecen - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Minden foglalkozáson maximálisan felkészült oktatók vártak bennünket, rengeteg új ötlettel, eszközzel.

Nagyon sok látásmódot és hasznos játékot tanultam. A legfontosabb volt, mindent el lehet készíteni papírból és nem drága anyagokból. Igazi gyakorlati dolgokat tanultam.

A továbbképzésen pontosan azt kaptam amit ígért, ez nagyon korrekt dolog. Rendkívül sok hasznos adalékot kaptam a gyakorlati munkámhoz.

Nagyon jól éreztem magam!!! Sok újat láttam, hallottam, tanultam. Imádtam itt lenni!

Nagyban segíteni fogja a munkámat az itt szerzett sok tapasztalat!

Oldott hangulatú, gondolatébresztő és hasznos volt. Nekem középiskolai tanárként természetesen szelektálnom kell és saját területemhez alakítani a látottakat. De így is nagyon hasznos volt.

Azért is szeretek ezekre a továbbképzésekre járni (ALAP), mert a gyakorlatban nagyon jól hasznosítható dolgokat tanulunk.


Kaposvár - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Jó hangulatú, tevékeny, ötletes, fantasztikus.

Sok új ötletet kaptam, lendületet a további munkámhoz.

Sok új ötlettel, játékkal ismerkedtünk meg, amivel színesíteni tudjuk a csoport mindennapjait

A tanfolyam újszerű, érdekes megvilágításba helyezte a környezeti nevelést. Az oktatóknak magas szintű volt a felkészültségük, segítőkészek, türelmesek, jó humorúak voltak.

Nagyon jó volt, hogy a gyakorlatiasságon volt a hangsúly, sok érdekes, jó hasznosítható dolgot ismerhettünk meg.

Nagyon sok új ötlettel találkozhattunk, s végre egy olyan tanfolyamon vehettem részt, amit a gyakorlatban is hasznosítani tudok. Szuper jó!!!


Pécs - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Jól éreztem magam, örömmel vettem részt a foglakozáson.

Sok felhasználható ötletet kaptunk. Az együttgondolkodás elindította a gondolataimat a kreatív megoldások felé.

Sokszínű, gyakorlatban jól alkalmazható játékok készültek.

Jó hangulatú, érdeklődést felkeltő, sok-sok ötletet átadó alkalmak volt. Az oktatók első pillanattól kezdve közvetlenek, segítőkészek voltak.

Nagyon jó éreztem magam a tanfolyamon. Sok régi és új dolgot elevenített fel bennem vagy adott számomra.

A továbbképzés anyagát az első naptól kezdve be tudtam építeni a munkámba. További munkám megújulásában nagy szerepet játszik.


Érd - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Az óvodai munkám során naponta alkalmazható játékokat, módszereket sajátítottam el.

Nagyon sok mindent lehet az elkövetkező években hasznosítani a sok jó játékötletből.

Kellemes hangulatú, sok ismeretet adó, hasznos időtöltés volt. Nagyon örülök, hogy részt vehettem rajta.

A tanfolyam átfogó jellegű volt, érintette mindazon fejlesztési lehetőséget mely az óvodáskorú gyermekek kreatív, logikus gondolkodását segítheti. Az elmélet és a gyakorlat nagyszerűen kiegészítette egymást.

Kár, hogy véget ért, szívesen jöttem, és ha lehetőségem engedi, a többi tanfolyamra is jelentkezem.

Roppant színvonalas, sokszínű, jól hasznosítható, tartalmas információkkal gazdagodtam.


Zalaegerszeg - 2014. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

A tanfolyam nagyon előkészített, megszervezett volt. Mindig lehetett kérdezni, tapasztalatokat cserélni.

Nagyon sok hasznos tanácsot és tapasztalatot, tudást szeretem, amit hasznosítani tudok a gyerekekkel.

Sokkal érdekesebben, színsebben, változatosabban tudok a tanultak segítségével képességeket fejleszteni, gyakoroltatni.

Rányitották a szememet, hogy milyen egyszerű dolgokból mennyi hasznos esztétikus képeket, eszközöket, játékokat lehet készítni.

Nagyon sok ötlettel gazdagodtam, nagyon hasznos volt számomra, kitűnően éreztem magam. Szívesen részt vennék még ilyenen, vagy hasonlón.


Gyöngyös - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon sok hasznos ismeretet szereztem, osztályommal már kis is próbáltam az itt szerzett tapasztalatokat, miknek nagyon nagy sikere volt.

Hosszútávon hasznosítható, jó ötleteket kaptam. Felkészült előadók, rengeteg hasznos anyag.

Az oktatók felkészültek, kreatívak számunkra új módszereket mutattak. Megfelelő időpont, megfelelő helyszín, nagyon változatos előadások.

Rendkívül érdekes, színes volt számomra a tanfolyam. Rengeteg ötletet adott arra, hogy kis költségvetésből, hogyan lehet szép és hasznos játékokat készíteni

Nagyon felkészült szimpatikus előadókkal találkoztam. Szívesen jöttem, sok hasznosítható ötlettel gazdagodtam.


Győr - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Maximálisan meg vagyok elégedve a tanfolyammal! Azt kaptam, amit vártam. Minden alkalommal felkészültek voltak, kérdéseimre válaszoltak, segítőkészek voltak. Sok érdekes dolgot tanultunk meg arról, hogy könnyen és gyorsan hogyan lehet a gyerekek számára érdekes, jól kihasználható játékot készíteni.

Jó ötleteket kaptunk, sok hasznos tanácsokkal gazdagodtunk.

Mint gyakorló óvónő, sok hasznos ötletet kaptam a további munkám érdekesebbé tételéhez.

Sok érdekes környezetismereti játékot készítettünk el. Hasznos volt számomra a tanfolyam.


Miskolc - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Az eszközök, nagyon szépek, esztétikusak, kreativitásra serkentők voltak. Ötletekben gazdag, tartalmas volt a tanfolyam.

Szemléletformáló, gondolkodtató, segítő, támogató, gyakorlat orientált. Olyan eszközöket ismertem meg, melyek ezen túl segítik a munkámat.

A tanfolyam változatos és új dolgokat adott nekem. Sok hasznos, a mindennapi munkában használható ismeretet szereztem, és olyan játékokat készítettünk, amit a gyerekekkel gyakran fogunk játszani.

A tanfolyam egész ideje alatt oldott, derűs volt a hangulat. Az oktatókkal jó kapcsolat alakult ki.


Nagykanizsa - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Tartalmas és komplex tevékenységek voltak. Nagyon sok, jó kreatív ötlettel gazdagodtam. Mindig kellemes, jó hangulatú volt minden egyes alkalom.

Már eddig is kipróbáltam a tanult ötleteket, jól hasznosíthatóak óvodai csoportban. Gyerekeim aktívak és érdeklődők voltak.

Nagyon hasznosnak tartom a játszva tanulást. A továbbképzés újszerűségét az adta, hogy rengeteg a hétköznapokban hasznosítható játékot kaptunk. A játékok sokoldalúan fejlesztik a gyerekeket.

Sokoldalúan képzett, barátságos, kedves ötletadó gondolkodásra, kreativitásra ösztönző oktató tartotta a tanfolyamot.

Jól szervezett, sok-sok jó ötlettel teli, a jövőbeni munkámat nagyon tudom belőle segíteni.


Budapest - 2013. 2. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Sok ötletet kaptam, amit már hasznosítottam az óvodai munkám során, színesítve ezáltal a csoport életét.

Több új, általam nem ismert vagy még ki nem próbált technikát próbálhattam ki ezen a képzésen. Nagy pozitívum még, hogy a legtöbb a gyerekekkel is megvalósítható.

Örülök a tanfolyamnak, mert rengeteg gyakorlati haszna van. A tanfolyam jól szervezett volt. Tartalmában tökéletesen összhangban állt a címben és a programban leírtakkal.

Óvónők és alsós tanítók, napközis nevelők számára sok olyan dolgot készítettünk, amiket napi szinten hasznosíthatók.

Változatos tevékenységen keresztül sok ötlettel gazdagodtam, melyeket remekül használhatok a gyakorlatban. Kreatív játékokkal tudtam bővíteni a módszertanomat


Budapest - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Sok jó ötletet kaptam, amit már be tudtam építeni a munkámba. Szívesen jöttem minden alkalommal. Sok új ismeretet nyújtott a tanfolyam, ezen kívül a szemléletformálásban és sokat segített. Rengeteg gyakorlati ismeretet, ötletet kaptunk, melyeket nagyon jól lehet hasznosítani.

Rengeteg ötletet kaptunk gyakorlati munkánkhoz, ezekből már jó néhányat ki is próbáltam. Az óvodai nevelést-oktatást még változatosabbá tudjuk tenni ezekkel a saját készítésű játékokkal.

Magasabb szintre emelte a hétköznapokban alkalmazott módszereket. Sok jó ötletet és lehetőséget tárt elém.


Székesfehérvár - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Hasznos volt számomra. Az elkészült játékokat folyamatos jelleggel alkalmazom a gyerekekkel.

Számomra több dolog is újszerű volt, melyeket örömmel fogadtam, hiszen a sokszínűség, a változatosság mindenkinél hatékonyabbá teszi a munkát.

Jókedvűen, közös munkával teltek a napok. Nagyon sok újdonsággal ismerkedtünk meg, amit biztosan be fogok építeni a munkámba. Nagyon jól szervezett, sok új ötletet adó napok voltak.

Korszerű, aktuális ismereteket nyújtott, jól felkészült, türelmes oktatókkal.

Tanulságos ötletes volt a feladatsorozat. Sokrétű felhasználásra adott útmutatást.
Veszprém - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyon tetszett. Igényes alapanyagokból igényes játékokat készítettünk.

A tanfolyammal elégedett vagyok, azt kaptam, amit vártam, jó gyakorlati ötleteket.

A tanfolyamon kisgyerekekkel foglalkozó pedagógusok kaptak sok-sok ötletet olyan játékok készítéséhez, ami fejleszt, változatos. Illetve megtapasztalhattuk, hogy egyféle játékkal mennyifélét lehet játszani.

A tanfolyam nagyon oldott légkörben zajlott, az oktatók nagyon kedvesek közvetlenek, segítőkészek voltak, nagyon sok új módszert tanultunk. Minden amit hallottunk, és amit elkészítettünk egytől-egyig hasznosítható az ovikban.


Nyíregyháza - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Sokféle játéklehetőségre felhívták a figyelmünket. Ráébresztettek arra, hogy papírból egy kis kreativitással milyen sokféle eszközt, játékot készíthetünk.

Az oktatók szakmailag elismertek, türelmesek, segítőkészek, a hangulat kiváló. Jól éreztem magam minden órán.

Nagyon tetszett, nagyon hasznos, nagyon jó élményekkel hagyom itt a képzést.

Nagyon sok hasznos ötletet nyújtott a fejlesztőjáték-készítéshez valamint a meglévő játékaim továbbfejlesztéséhez. Remek gyakorlatias tanfolyam!

Nagyon örülök, hogy ezt a képzést választottam. Nagyon sok ötletet kaptam, emellett nagyon jól éreztem magam.


Debrecen - 2013. 1. félév
Akkreditációs szám: A/7222/2012

Nagyszerű és felüdítő volt minden alkalom. A kreatív gondolkodás hasznosságáról, a gyerekek motiválásának lehetőségeiről nagyon sok segítséget kaptam. Nagyon tetszett az eddig nem ismert játékok továbbfejlesztésének lehetősége. Jó hangulatú, kellemes továbbképzés volt.

Egyszerű eszközökkel, színes, kreatív, élményszerű játékok készítése, mely jól használható az óvodai foglalkozásokon. Minden ismeret gyakorlatias, a hétköznapi óvodai munkába jól beilleszthető. Nagyban segíti a gyakorlati munkánkat. Sokat változtat a képzés a szemléletmódunkon.

Hasznos ismereteket szereztem a tanfolyamon. Új eszközökkel, ötletekkel találkoztam itt.

Az ALAP Pedagógiai Központ
fenntartója a SZORT Bt.

OM Azonosító
FMK/OM -00600-2009


Mobil: +3630-624-72-73


Ugrás a lap tetejére ...