Szülőknek és nagyiknak


ÚJDONSÁG!!! <br>CSALÁDI TÁRSASJÁTÉK szuper BOX - GYEREKEKKEL!!!

ÚJDONSÁG!!!
CSALÁDI TÁRSASJÁTÉK szuper BOX - GYEREKEKKEL!!!
27 szuper játékot készíthetsz el velem!
Te leszel a család JÁTÉKMESTERE!!!


Kezdőnap: amikor szeretnéd...
EGYÜTT-VELED-OTTHON!


Helyszín: 4. ONLINE TANFOLYAM - folyamatosan indulA képzés tematikája:


Lelkes szülő, szerető nagyi vagy?
Akkor tarts velünk!
BRAVÚROS JÁTÉKOK KÉSZÍTÉSE
EGYÜTT – VELED - OTTHON!

(30 videó + telis-teli BOX = 27 elkészíthető társasjáték)
Csak nyisd ki a dobozt – és VÁGJ BELE!

Online tanfolyam szülőknek

Mennyi lehetőség rejlik abban - felnőttnek is, gyereknek is - ha együtt vehetitek kézbe a lezárt dobozt! Lehet bontogatni…, egyenként felkutatni a benne rejlő titkokat... Édes figurák, jó minőségű, bőséges eszközök, és ni csak: néhány meglepi...! És igen: a papírok! Vékony, vastag, mintás, bordás... Mennyi árnyalat! Kézbe venni a lefóliázott ceruzás dobozt, a Progresso „csupahegy” zsírkrétát, kipróbálni egy papíron - milyen különleges árnyalatok! (Mi az egyedi rózsaszínbe szerettünk bele!) Ó! Itt egy 30 db-os zselés toll készlet! Csillámos, neon, pasztellszínekben... Ez meg egy sarok lyukasztó! Hogyan is működik? Milyen forma? Mekkora? Hány papírt visz át egyszerre? és így tovább..., és így tovább...
Online tanfolyam szülőknek
Online tanfolyam szülőknek

Gyerekkel? Persze! Csak a közös felfedezés mennyi öröm!

Nézzük a játékokat! Csak szépen, sorjában, egyesével. Lássuk az első listát: mit vegyünk magunk elé a dobozból, a dossziéból? Ezt, meg ezt, meg ezt... Rendben, itt sorakoznak.

Következik az első videó: megismerkedhetünk Gabival! Ő vezeti a kezünket majd minden játék elkészítése közben! Nekilátunk, követjük Gabi iránymutatásait. Belefeledkezünk a bütykölésbe. Teszünk-veszünk, matatunk...


Elkél már néhány keksz és egy-egy tea! Mire tálcára rakjuk, azt látjuk, hogy „ebadta” teljes elmélyüléssel figyel, követi az iránymutatást, bütyköl, dolgozik, fel se pillant... Eszébe sem jut semmi csintalanság!!!

„Szólj, ha nem boldogulsz...” - mondjuk, és óvatosan a fotelbe ereszkedünk a kedvenc könyvünkkel. Miért ne boldogulna? Minden érthető, követhető. Tudtuk, hogy igazán ügyes, leleményes gyerek – de hogy ennyire figyelmes...! Milyen boldogság lesni, ahogy kicsit kinyújtott nyelvvel koncentrál...! Majd egyre könnyedebben ügyködik – és akkor:
Jöhet a meghitt fecsegés! Akármiről - mindenről, ami csak eszünkbe jut. Néhány mondat, azután hallgatás, odafigyelés... Most színezés - megint lehet szót váltani...

Telik-múlik az idő – jó együtt. Nagyon jó.


Meglepő mulatság ez a játékkészítés! Közben megértjük a játék felépítésének logikáját: mitől praktikus, vidám, pörgős, gondolkodtató... Mitől szép, kifejező, vonzó... Kialakítjuk a játékszabályokat... Már-már tudomány - pedig „csak” játék!!! Blikfangok, cselek, különleges hatások, érdekes felületek - amelyek csak saját készítésű játékokban jeleníthetőek meg! Keresgélhetünk, találgathatunk... A téli szünetben meg milyen jó lesz velük felváltani a már sokat játszott társasokat!

Különleges karácsony! Ennek hogy örülne a kis Fanni! Csomagoljuk be neki szépen! Ez meg már egész komoly szabályokkal játszható - Guszti szülinapjára pont megfelel! (Náluk meg majd én is jót játszhatok vele...) Ezzel a nagyinál szórakozhatunk, ez meg jó otthon...

Csendes ünnepek – nagy játékcsaták!
Január, köd, latyak? - Na, mit szóltok, milyen jópofa játékokat készítettünk?


Mit kapsz tőlünk?
  • A játékkodó BOX megkezdése előtt postán kapsz egy telis-teli dobozt. Ebben a BOX-ban megtalálsz minden gondosan válogatott és összekészített, beszámozott alapanyagot, alaptáblákat, eszközt, sokféle kiegészítőt és sablont. (Minőségben - bőségben!)

Online tanfolyam szülőknek
  • Küldünk egy kódot, aminek segítségével egy éven belül bármikor megnyithatod a videókat, így akkor láthattok neki a játékkészítésnek, amikor éppen időtök és kedvetek van hozzá. Gabi mondja, mutatja, tanácsokkal lát el benneteket. Alapesetben csak követni kell, de ha a saját ötleteidet, vagy a gyerekét is beépítenéd, az még gazdagabbá teszi majd a játékgyűjteményt.
  • Nem véletlenül küldünk csupa olyan eszközt, amivel a gyerekek is boldogulnak már 4-5 éves kortól is (de még a felnőtteknek is örömmel használhatóak korhatár nélkül). Precízen tudnak dolgozni - s akkor a végeredmény vonzó, esztétikus is lesz, nem „csak” fejlesztő, praktikus.

Online tanfolyam szülőknek
  • A végeredmény: egy sokszínű, sokrétű játék-, ötletgyűjtemény, mely a legegyszerűbb szabályok felől építkezik az egyre bonyolultabbak felé - így egy azonnal felhasználható, szórakoztató, mégis gondolkodtató elfoglaltságot biztosít a kisgyereknek és akár a családnak is.

Ki vezeti a tanfolyamot?
Balázs Gabriella játékfejlesztő, zene-, és drámapedagógussal fogtok találkozni, aki előre rögzített videós tananyaggal vezeti a kezeteket. Ha elakadnál, menet közben is ő segít mindenben. (Nagy gyakorlattal: 20 éve vezet ebben a témában szakköröket, gyerektáborokat, pedagógus továbbképzéseket.)

Online tanfolyam szülőknek

Mikor kezdhetem?
Csak Tőled függ! Az év bármely napján kezdhetitek a gyerekkel! A díj kiegyenlítése után postázzuk részedre az eszközöket és alapanyagokat tartalmazó BOX-ot. Amikor jelzed, hogy megérkezett, küldünk egy kódot, melynek beütésével indíthatod a videó anyagok első adagját. Saját ütemedben haladhatsz.

Milyen témákkal találkozhatsz?
Bevezető: Hogyan induljunk el?

I. A LÉNYEG A RÉSZLETEKBEN REJLIK!
1.Csibefutam
2. Cuki házikók - Ugyanaz? Vagy mégis más?
3. Gésa babák - Fedezd fel az apróságokat!


II. LOVAGVILÁG
4. Sárkányok és lovagok
5. Ki hol lakik a várban? - Helyezkedés, irányok


III. MADÁR FORGOLÓDÓ
6. Alapkészlet - egymással szemben
7. Madarak - (nehezebb készlet)


IV. EGÉR NYÜZSI
8. Fejleszd tovább!


V. MACSKÁK MINDEN MENNYISÉGBEN
9. Macskahalom - Sok elemű ábrák
10. Csalafinta macskák - variálható alap játékok


VI. Kalóz kaland
11. Kalóz sudoku


VII. KISVAKOND KALANDJAI
12. Hová lett a párom?


VIII. NYÚL-SZÖRNYECSKÉK
13. Kövesd a nyilakat!


IX. BOGARAZZUNK!
14. Bogarak - Tartsd a ritmust!
15. Lépegetős bogaras társas tervezése - (Keverem-kavarom!)


X. EZT A CIRKUSZT!
16. Oroszlán varázslat - mátrix játékok
17. Négy szempontú mátrix játék (Csak figyelj!)


XI. HOVÁ ILLIK?
18. Lufi buli
19. Libbenő pillangók


XII. DOBÓKOCKÁS VIRÁGOS
20. Mezei bokréta - Gondold ki!
21. Színkavalkád - Keverd ki! (kombinatorika)


XIII. VIRÁGOS KÉSZLET - MESTER FOKOZAT
22. Variációk szín dobókockákkal - fekete készlet
23. Röppenjetek pillangók!
24. Kapaszkodjatok! - (három készlet együtt)


XIV. MI HIÁNYZIK?
25. Zöldségkosarak
26. Segítség! Gyümölcstál (gyümölcsös mátrix)


XV. DINÓK ÉS KROKODILOK
27. Számolgatós

Milyen korosztálynak ajánljuk?
5-11 éves gyerekekkel ideális. Minél kisebb a gyerek, annál jobban számíthat a szülői segítség (főleg eleinte)

Mit tartalmaz a BOX?
Csak nagy vonalakban:
  • Sablon alapok (ezek segítenek majd abban, hogy ne kelljen folyton méricskélni, vonalzózni...)
  • Kartonok, színes papírok, szalvéták, csomagoló papírok... - bőséges mennyiségben, minden kényelmesen elkészíthető belőlük
  • Gondosan válogatott, minőségi eszközök: egy fémdobozos ceruzakészlet (szerintünk gyönyörű árnyalatokban - a rózsaszínbe külön beleszerettünk...), egy „csupahegy” Progresso zsírkréta készlet (hegyezhető, lassan fogyatkozó...), egy készlet „csillámos” zseléstoll (öröm vele a munka!)...
  • Általunk előkészített alaptáblák és figurák, dobókockák, kellékek...
  • Egy különleges saroklyukasztó
  • és még ez – az... (Néhány „meglepi.”)

A lényeg: semmit nem kell beszerezned -


CSAK NYISD KI A DOBOZT - és LÁSSATOK NEKI...!


Online tanfolyam szülőknek

Mennyi idő alatt végezhető el?
A játékkodó BOX 27 db játékát 15 fejezetre osztottuk el, hetente 2 meglepetés nyílik meg. De teljesen egyéni ütemezésben végezhetitek, ahogy nektek tetszik. A videós anyag 1 évig nézhető, szóval akár tanévben, akár szünetekben neki lehet látni...

Mennyibe kerül a BOX?
A Játékkodó BOX díja 45.500 Ft, melyet a tanfolyam indulásáig kell befizetned a kiküldött számla alapján. Ez tartalmazza az eszközök, alapanyagok, a postaköltség árát.
A díj beérkezése után postázzuk a BOX-ot, és indulhat a játék...!


A jelentkezésilap letöltése...Vezeti(k):

Balázs Gabi

A képzés hivatalos, teljes
(a Pedagógus-továbbképzések jegyzékben szereplő) megnevezése:Tekintse meg Hallgatóink értékeléseit erről a képzésről...

Az ALAP Pedagógiai Központ
fenntartója a SZORT Bt.

OM Azonosító
FMK/OM -00600-2009


Mobil: +3630-624-72-73


Ugrás a lap tetejére ...