Pedagógus továbbképzésünk részletei


"EGYÜTT AGYALÓ"- KOMPLEX LOGIKAI TÁRSASJÁTÉK GYŰJTEMÉNY KÉSZÍTÉSE + telis-teli BOXEngedélyszám: A/10174/2021

A képzés hivatalos, teljes
(a Pedagógus-továbbképzések jegyzékben szereplő) megnevezése:

Komplex logikai társasjáték gyűjtemény készítése – szuperbox eszköz-, és alapanyagtár, videós oktatóanyag (Tehetséggondozó műhely az óvodában és alsó tagozaton)A képzés az alábbi időpontokban indul:

ONLINE TANFOLYAM (Folyamatosan indul)
A részletek itt: >>


120 kreditpont - 120 óra - 115 000 Ft, mely tartalmaz minden alapanyagot és a bőséges eszköz készletet. Jelentkezésilap letöltése...A képzés tematikája:


JÁTÉKKÉSZÍTÉS EGYÜTT – VELED - OTTHON!
120 ÓRÁS AKKREDITÁLT ONLINE TANFOLYAM

Komplex logikai társasjáték gyűjtemény készítése (videós oktatóanyag és szuper BOX eszköz-, és alapanyagtár) tehetséggondozó műhely az óvodában és alsó tagozaton


Mit kapsz tőlünk a tanfolyamon?
 1. A tanfolyam megkezdése előtt postán kapsz egy dobozt. Ebben a BOX-ban megtalálsz minden szükséges alapanyagot, eszközt, alaptáblákat, kiegészítőket és sablont.
 2. A tananyag 82 videóból áll, segítségével több, mint 50 játékból álló társasjáték gyűjteményt készíthetsz el. Teljes egészében játékkészítő, gyakorlati továbbképzés, módszertani tanácsokkal, tapasztalatokkal sűrűn megtűzdelve. A módszertani útmutatások nem külön blokkban, hanem a tananyagba beépítve hangzanak el, ezzel is támogatva a könnyű, élvezetes megvalósítást.
 3. A végeredmény: egy sokszínű, sokrétű játék-, ötlet-, és módszertani gyűjtemény, mely a legegyszerűbb szabályok felől építkezik az egyre bonyolultabbak felé – így sok-sok évig azonnal felhasználható, szórakoztató, mégis gondolkodtató elfoglaltságot biztosít akár egész gyerekcsoportoknak is.
 4. A továbbképzés befejezése után postázzuk a tanúsítványt 120 óra teljesítéséről.


MÁR–MÁR TUDOMÁNY – pedig csak játék!!!

Online Pedagógus továbbképzés

Mikor kezdhetem?
Csak Tőled függ! Az év bármely napján, egyénileg jelentkezhetsz. A tanfolyami díj kiegyenlítése után postázzuk részedre az eszközöket és alapanyagokat tartalmazó BOX-ot. Amikor jelzed, hogy megérkezett, küldünk egy kódot, melynek beütésével indíthatod az előre rögzített videóanyagok első adagját. Saját ütemedben, saját időbeosztással haladhatsz a rendelkezésedre álló 100 nap alatt.

Online Pedagógus továbbképzés

Milyen témákkal találkozhatsz a tanfolyamon?
 • „Együtt agyaló”: a matematikai - logikai gondolkodást fejlesztő játékok sokasága
 • „Ugyanaz – és mégis más!”: a játékokat egyre nehezedő szabályokkal, esetleg néhány kiegészítő kártyával, ötlettel egyre furfangosabbá, érdekesebbé tesszük
 • „Csak nézel – vagy látod is?” – a vizuális figyelmet is fejlesztjük, hiszen sokszor egészen apró különbségeket is észre kell vennünk, létre kell hoznunk
 • Ízelítő a játékokból: „Csalogató csomagoló”, „Szörnyen nyüzsgő szörnyecskék”, „Vidám karám”, „Madarat tolláról”, „Rikító retikül szürke esőben”, „Hol a hal?”, „Végtelen ciklusú négyes dominók”, „Delfin tükröző”, „Merre mész maci?”, „Ki a szomszéd?” stb, stb, stb ...CUKI FIGURÁK – MEGLEPŐ, FONDORLATOS JÁTÉKOK!Online Pedagógus továbbképzés

Milyen korosztály pedagógusainak ajánljuk?
Óvónőknek és tanítóknak.
3-12 éves gyerekekkel alkalmazhatod leginkább a nálunk tanultakat.
Mit tartalmaz a BOX? Csak nagy vonalakban:
 • Sablon alapok (ezek segítenek majd abban, hogy ne kelljen folyton méricskélni, vonalzózni...)
 • Kartonok, színes papírok, szalvéták, csomagoló papírok... – bőséges mennyiségben, minden kényelmesen elkészíthető belőlük
 • Gondosan válogatott, minőségi eszközök: egy fémdobozos ceruzakészlet (szerintünk gyönyörű árnyalatokban – a rózsaszínbe külön beleszerettünk...), egy „csupahegy” Progresso zsírkréta készlet (hegyezhető, lassan fogyatkozó...), egy készlet „csillámos” zseléstoll (öröm vele a munka!)...
 • Általunk előkészített alaptáblák és figurák, dobókockák, kellékek...
 • Formalyukasztó készlet...
 • és még ez – az...


A lényeg: semmit nem kell beszerezned – csak nyisd ki, és láss neki...!

Online Pedagógus továbbképzés


Mennyi idő alatt végezhető el?
Hivatalosan 120 tanóra alatt teljesíthető a képzés, erre 80 nap áll rendelkezésedre. A bevezető fejezet után 7 tanegységnyi játék következik (2.-8. tanegységig). Végezetül az összegzést és a záródolgozat tudnivalóit a 9. tanegység tartalmazza, ekkor kell elkészítened a dolgozatot is. Tíz naponta nyithatsz meg egy-egy újabb tanegységet, ezen belül saját ütemezésedben haladhatsz. Így a dolgozat megírásával együtt 8x10 napra lesz szükséged. (Ez igény szerint 100 napig bővíthető. Ha ez az idő sem lenne elegendő, a végén lehetőséged van a hosszabbításra, de ez már külön 1000 Ft-ba kerül naponta, így érdemesebb a megadott – igen bőségesre szabott – időkeretben elkészülnöd!)


Mi az akkreditáció teljesítésének a feltétele? Kell vizsgáznod?
 1. VIZSGA NINCS!
 2. FOTÓK: mivel egy gyakorlati továbbképzést választottál, nincsenek külön önellenőrző feladatok sem. Annyit kérünk, hogy tanegységenként egy elkészült játékot ne felejts el lefotózni, ennek elküldése lesz az egyik feladatod tanulási egységenként (összesen 7 elkészült játék fotója). Az elkészült játékoknál nem a művészi megvalósítás színvonalát vizsgáljuk, hanem az eszközök és a technikák alkalmazásának szakszerűségét. A játékok fotóját az adott tematikai egység végén emailben kell elküldeni nekünk a regisztrált emailcímedről. Ez után tudsz továbblépni.
 3. ZÁRÓDOLGOZAT: írásbeli házi dolgozat. Témája: a tananyagból egy szabadon választott játék részletes feldolgozása egy általad meghatározott gyermekcsoportban.

A dolgozat részei:
 • Rövid bemutatkozás, a gyermekcsoport korosztályának, létszámának meghatározása.
 • Szükséges előkészületek, játékkészítési alkalom/alkalmak tervezési/szervezési feladatai.
 • Mitől sokfunkciós a választott játék, mely fejlesztési területekhez alkalmazható?
 • Mely elemekbe vonhatók be aktívan a gyerekek?
 • Saját tapasztalatok a játékkészítés során. (Esetleges felmerülő nehézségek és megoldásaik.)
 • Továbbfejlesztési ötletek, lehetőségek az adott gyermekcsoportban.

Az értékelés szempontjai: Az értékelés szempontjai: a továbbképzésen elsajátított ismeretek szakszerű, az életkori sajátosságokat figyelembe vevő alkalmazása. Az elvárt terjedelem: 2-3 oldal. Beküldés ideje: az utolsó tanegység megtekintése után 10 napon belül.

Mennyibe kerül a 120 órás továbbképzés?
A tanfolyam díja 115.000 Ft, melyet a tanfolyam indulásig kell befizetned a kiküldött számla alapján. Ez tartalmazza az eszközök, alapanyagok, a tanúsítvány – vagyis az egész továbbképzés árát.
A díj beérkezése után postázzuk a BOX-ot, és indulhat a játék...!

Engedélyszám: A/10174/2021


Tekintse meg Hallgatóink értékeléseit erről a képzésről...

Az ALAP Pedagógiai Központ
fenntartója a SZORT Bt.

OM Azonosító
FMK/OM -00600-2009


Mobil: +3630-624-72-73


Ugrás a lap tetejére ...