Pedagógus továbbképzésünk részletei


MATEMATIKAI ÉS LOGIKAI JÁTÉKOK KÉSZÍTÉSE
+ BOX" width="150" height="223">

"FONDORLATOS GONDOLKODTATÓ TÁRSASJÁTÉKOK"
MATEMATIKAI ÉS LOGIKAI JÁTÉKOK KÉSZÍTÉSE
+ BOX
Engedélyszám: A/10284/2022

A képzés hivatalos, teljes
(a Pedagógus-továbbképzések jegyzékben szereplő) megnevezése:

Társasjáték gyűjtemény és játéktár készítése
(Komplex tehetséggondozás - "Játssz játékkészítést!")A képzés az alábbi időpontokban indul:

ONLINE TANFOLYAM (Folyamatosan indul)
A részletek itt: >>


60 kreditpont - 60 óra - 95 000 Ft, mely tartalmaz minden alapanyagot és a bőséges eszköz készletet. Jelentkezésilap letöltése...A képzés tematikája:


"FONDORLATOS GONDOLKODTATÓ TÁRSASJÁTÉKOK"
(MATEMATIKAI JÁTÉKTÁR KÉSZÍTÉSE)

Balázs Gabriella 60 órás online tanfolyama


Mit kapsz tőlünk a tanfolyamon?
 1. A tanfolyam megkezdése előtt postán kapsz egy dobozt. Ebben a BOX-ban megtalálsz minden szükséges alapanyagot, eszközt, alaptáblákat, kiegészítőket és sablont.
 2. A tananyag 43 videóból áll, segítségével több, mint 30 játékból álló társasjáték gyűjteményt készíthetsz el. Teljes egészében játékkészítő, gyakorlati továbbképzés, módszertani tanácsokkal, tapasztalatokkal sűrűn megtűzdelve. A módszertani útmutatások nem külön blokkban, hanem a tananyagba beépítve hangzanak el, ezzel is támogatva a könnyű, élvezetes megvalósítást.
 3. A végeredmény: egy sokszínű, sokrétű játék-, ötlet-, és módszertani gyűjtemény, mely a legegyszerűbb szabályok felől építkezik az egyre bonyolultabbak felé – így sok-sok évig azonnal felhasználható, szórakoztató, mégis gondolkodtató elfoglaltságot biztosít akár egész gyerekcsoportoknak is.
 4. továbbképzés befejezése után postázzuk a tanúsítványt 60 óra teljesítéséről.


MÁR–MÁR TUDOMÁNY – pedig csak játék!!!

Online Pedagógus továbbképzés

Mikor kezdhetem?
Csak Tőled függ! Az év bármely napján, egyénileg jelentkezhetsz. A tanfolyami díj kiegyenlítése után postázzuk részedre az eszközöket és alapanyagokat tartalmazó BOX-ot. Amikor jelzed, hogy megérkezett, küldünk egy kódot, melynek beütésével indíthatod az előre rögzített videóanyagok első adagját. Saját ütemedben, saját időbeosztással haladhatsz a rendelkezésedre álló 60-80 nap alatt.

Milyen témákkal találkozhatsz a tanfolyamon?
 • „Játssz játékkészítést!” – a képzésen olyan matematikai játékeszközöket készítünk el közösen, amelyek segítik a gyerekek logikai képességeinek, matematikai gondolkodásának fejlődését. Így egy komplex játékrendszer kerül a kezedbe, amit a gyerekekkel tovább fejleszthetsz.
 • Ezekkel a fejlesztő játékokkal a dinó kutató, a focirajongó, az indián-, a kalóz-, és az autóimádó kisfiúk is matematikát akarnak majd játszani!
 • Sőt! A tündéreket, manókat, királylányokat kedvelő kislányok is rajongani fognak ezekért a társasjátékokért!
 • A logikai gondolkodással együtt a kreativitás, a kísérletezési kedv és az alkotás öröme is jelen lesz a matematika „tanulása” során.
 • Kapcsolódó matematikai fogalmak: összehasonlítások, válogatások, helyzet meghatározások, tájékozódás síkban és térben, relációk, halmazok egyesítése, bontása, tulajdonságainak megváltoztatása, hosszúság-, és területmérés, igaz-hamis állítások...CUKI FIGURÁK – MEGLEPŐ, FONDORLATOS JÁTÉKOK!Online Pedagógus továbbképzés

Milyen korosztály pedagógusainak ajánljuk?
Óvónőknek és tanítóknak.
4-12 éves gyerekekkel alkalmazhatod leginkább a nálunk tanultakat.
Mit tartalmaz a BOX? Csak nagy vonalakban:
 • Sablon alapok (ezek segítenek majd abban, hogy ne kelljen folyton méricskélni, vonalzózni...)
 • Kartonok, színes papírok, szalvéták, csomagoló papírok... – bőséges mennyiségben, minden kényelmesen elkészíthető belőlük
 • Gondosan válogatott, minőségi eszközök: egy fémdobozos ceruzakészlet (szerintünk gyönyörű árnyalatokban – a rózsaszínbe külön beleszerettünk...), egy „csupahegy” Progresso zsírkréta készlet (hegyezhető, lassan fogyatkozó...), egy készlet „csillámos” zseléstoll (öröm vele a munka!)...
 • Általunk előkészített alaptáblák és figurák, dobókockák, kellékek...
 • Formalyukasztó...
 • és még ez – az...


A lényeg: semmit nem kell beszerezned – csak nyisd ki, és láss neki...!

Online Pedagógus továbbképzés


Mennyi idő alatt végezhető el?
Hivatalosan 60 tanóra alatt teljesíthető a képzés, erre 60-80 nap áll rendelkezésedre. A bevezető fejezet után 4 tanegységnyi játék következik (2.-5. tanegységig). Végezetül az összegzést és a záródolgozat tudnivalóit a 6. tanegység tartalmazza, ekkor kell elkészítened a dolgozatot is. Tíz naponta nyithatsz meg egy-egy újabb fejezetet (természetesen a korábbi játékokat végig visszanézheted), ezen belül saját ütemezésedben haladhatsz. Így a dolgozat megírásával együtt 6x10 napra lesz szükséged (ez igény szerint 80 napig bővíthető).


Mi az akkreditáció teljesítésének a feltétele? Kell vizsgáznod?
 1. VIZSGA NINCS!
 2. FOTÓK: mivel egy gyakorlati továbbképzést választottál, nincsenek külön önellenőrző feladatok sem. Annyit kérünk, hogy tanegységenként egy elkészült játékot ne felejts el lefotózni, ennek elküldése lesz az egyik feladatod tanulási egységenként (összesen 4 elkészült játék fotója). Az elkészült játékoknál nem a művészi megvalósítás színvonalát vizsgáljuk, hanem az eszközök és a technikák alkalmazásának szakszerűségét. A játékok fotóját az adott tematikai egység végén emailben kell elküldeni nekünk a regisztrált emailcímedről. Ez után tudsz továbblépni.
 3. ZÁRÓDOLGOZAT: írásbeli házi dolgozat. Témája: a tananyagból egy szabadon választott játék részletes feldolgozása egy általad meghatározott gyermekcsoportban.

A dolgozat részei:
 • Rövid bemutatkozás, a gyermekcsoport korosztályának, létszámának meghatározása.
 • Szükséges előkészületek, játékkészítési alkalom/alkalmak tervezési/szervezési feladatai.
 • Mitől sokfunkciós a választott játék, mely fejlesztési területekhez alkalmazható?
 • Mely elemekbe vonhatók be aktívan a gyerekek?
 • Saját tapasztalatok a játékkészítés során. (Esetleges felmerülő nehézségek és megoldásaik.)
 • Továbbfejlesztési ötletek, lehetőségek az adott gyermekcsoportban.

Az értékelés szempontjai: Az értékelés szempontjai: a továbbképzésen elsajátított ismeretek szakszerű, az életkori sajátosságokat figyelembe vevő alkalmazása. Az elvárt terjedelem: 2-3 oldal. Beküldés ideje: az utolsó tanegység megtekintése után 10 napon belül.

Mennyibe kerül a 60 órás továbbképzés?
A tanfolyam díja 95.000 Ft, melyet a tanfolyam indulásig kell befizetned a kiküldött számla alapján. Ez tartalmazza az eszközök, alapanyagok, a tanúsítvány – vagyis az egész továbbképzés árát.
A díj beérkezése után postázzuk a BOX-ot, és indulhat a játék...!


Tekintse meg Hallgatóink értékeléseit erről a képzésről...

Az ALAP Pedagógiai Központ
fenntartója a SZORT Bt.

OM Azonosító
FMK/OM -00600-2009


Mobil: +3630-624-72-73


Ugrás a lap tetejére ...